search
 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

lichaamsdeel: 

herkomst: 







Deodorant Rose




120gr,  € 27,00   

Een van de meest exclusieve oliën die wordt gebruikt, van de hoogste normen, want dit is de liefdesolie. Oud, wijs en erotisch. Zoet, antiek rozenaroma met frisse tonen.

Een regio in Bulgarije genaamd The Rose Valley is waar de rozen in onze essentiële olie worden verbouwd. Geoogst met slechts één keer per jaar aan het einde van de lente, hebben vrouwen de taak om de bloembladeren te oogsten en ze zorgvuldig in wilgenmanden te leggen voordat ze worden gedistilleerd. Bekend om zijn spirituele connotaties, is de roos een bloem van zuiverheid en gratie; het dragen van rozenessentie is een teken van vertrouwen en roept de sereniteit van kalme zekerheid op. Hoewel traditioneel geassocieerd met vrouwelijkheid, is deze geur nuttig voor iedereen.



Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels bijvoorbeeld net na het douchen als de huid nog een beetje vochtig is. Zo nodig gedurende de dag een keer herhalen.
Niet gebruiken na het scheren.
Vermijd vocht in de verpakking.
The Ohm Collection Deodorant wordt geleverd in een decoratief busje met fijne en grove strooiopeningen, zodat u de poeder makkelijk kunt doseren.


Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Fractionated Coconut Oil, Calendula Powder (Certified Organic), Maca Powder (Certified Organic), Amethyst Powder (Non Nano), Bulgarian Rose Oil, Cedarwood Oil (Certified Organic),Tea Tree Oil (Certified Organic)..


Prijs: € 27,00 - ean: 8718868178152
Ook gekocht:
Gezichtscrème Kweepeer

Gezichtscrème Kweepeer

beschermende hydraterende verzorging

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Sensitive & Repair tandpasta

Sensitive & Repair tandpasta

met bio kamille en natriumfluoride

75ml, Prijs:€ 4,99
Lavera

Zonnefluid SPF 30

Zonnefluid SPF 30

125ml, Prijs:€ 26,49
Annemarie Borlind

Sensitive enzym gezichtspeeling

Sensitive enzym gezichtspeeling

50ml, Prijs:€ 14,99
Zarqa