search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 







Bright Eyes mask




1set,  € 7,55   

Het hooggedoseerde coffeïne-oogmasker verheldert het gebied rond de ogen en maakt vermoeide en opgezwollen ogen er alerter uitzien. Met een extra dosis vocht worden gedehydrateerde huidcellen aangevuld. Het materiaal "Hydrogel" bestaat uit 95% organisch Aloë Vera water en 5% plantaardige celluloses - voor een optimale hydratatie. Hoe langer je het masker op de huid laat, hoe dunner het wordt, omdat het water wordt opgenomen en de hydrogel helpt om de ingrediënten in de diepere lagen van de huid te brengen. Dit masker is geschikt voor gebruik op beide ooggebieden.



Plaats het masker op een gereinigde huid onder de ogen en laat het 15-20 minuten inwerken. Na het aanbrengen hoeft het gezicht niet opnieuw te worden gewassen omdat het residu op de huid als een serum fungeert.
Gooi het masker na gebruik weg om hygiënische redenen. Gebruik zo nodig 1 tot 7 keer per week.


Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Matcha Green Tea)*, Organic Green Coffee*, Ilex Paraguariensis ( Organic Yerba Mate) Tea*, Cucumis Sativus (Cucumber) Hydrosol, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Caffeine, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose

* Certified Organic


Prijs: € 7,55 - ean: 899738010920
Ook gekocht:
Basis Sensitiv Reinigingsgel

Basis Sensitiv Reinigingsgel

125ml, Voordeel:
van € 8,99 voor € 7,85
Lavera

Tandpasta voor kinderen original

Tandpasta voor kinderen original

75ml, Prijs:€ 5,39
Urtekram

AloeDent Sensitive Tandpasta

AloeDent Sensitive Tandpasta

met Vitamine K, Echinacea en Tea tree

100ml, Prijs:€ 6,75
AloeDent

Inlegkruisjes ultra dun

Inlegkruisjes ultra dun

22st, Prijs:€ 3,69
Natracare