search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 

lichaamsdeel: 







Gentle Moisturiser

met Abrikoos & Shea Butter




50ml,  € 36,95   

Gentle Moisturiser | with Apricot & Shea Butter | Scent Free

Gentle Moisturiser is een zachte moisturiser met abrikoos en sheabutter voor de gevoelige huid, droge huid en eczeem. Gentle Moisturiser is een  hypoallergene vocht inbrengende crème, verzacht, voedt en herstelt de glans van de huid en beschermt deze tegelijkertijd tegen invloeden van buiten af.
Abrikoos en sheabutter laten de huid zijdezacht en verstevigd aanvoelen. Ze beschermen tegen ontstekingen en laten de huid er gezond en verjongd uitzien. Een lichte en toch rijke crème die ook direct een verkoelende verlichting biedt voor roodheid en de geïrriteerde huid.

Scent Free:  Gentle Moisturiser is geurloos, vrij van etherische oliën en kunstmatige geurstoffen. Perfect voor een zeer gevoelige en reactieve huid.

Hand gemaakt met liefde| Voor mensen met een gevoelige huid, droge huid en eczeem. | Veilig tijdens de zwangerschap| Voor alle leeftijden, vrouwen en mannen.



Gebruik de Gentle Moisuriser 's-ochtends en 's-avonds na de tonic en over het serum. Masseer met kleine cirkelbewegingen in de huid tot de crème volledig is geabsorbeerd. Kan ook op het lichaam worden gebruikt.                              
Test het voor gebruik op een klein stukje huid. Ga niet verder als er irritaties ontstaan. Buiten bereik van kinderen bewaren


Aqua, Aloe barbadensis** (Organic Aloe) leaf extract, Helianthus annuus** (Organic sunflower), Butyrospermum parkii** (Organic Shea Butter), Cetearyl alcohol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Veg Glycerin**, Prunus Armeniaca** (Oranic Apricot) Kernel Oil, Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Glyceryl stearate, Coco glucoside, Tocopherol, Phytic acid, Benzyl alcohol, Sodium Bicarbonate. **Certified Organic Ingredients 


Prijs: € 36,95 - ean: 5060276388856
Ook gekocht:
Basis Sensitive Reinigingsmelk 2 in 1

Basis Sensitive Reinigingsmelk 2 in 1

125ml, Voordeel:
van € 9,49 voor € 8,35
Lavera

Soft Eyeliner 01 Black

Soft Eyeliner 01 Black

1,14gr, Voordeel:
van € 5,99 voor € 5,25
Lavera

Oogpotlood Zwart

Oogpotlood Zwart

1,13g, Prijs:€ 3,49
Benecos