search
 

Huidtype: 

Merken: 

Zelfzorg: 

lichaamsdeel: 







Balance Moisturiser

met Lavendel en Duindoorn


30ml,  € 23,00   

Balance Moisturiser | with Lavender & Sea Buckthorn

Balance Moisturiser met lavendel en duindoorn voor de vette huid, vlekjes en acne. Balance Moisturiser kalmerende vocht inbrengende crème herstelt de harmonie van de huid. Het voedt en versterkt de uitstraling terwijl het de teint opnieuw in evenwicht brengt en beschermt tegen schade van buitenaf. Lavendelolie is rijk aan antioxidanten en antibacteriële eigenschappen die helpen de huid helder, kalm en in evenwicht te brengen. Geranium en duindoorn reguleren de talg afscheiding en helpen de huid te herstellen voor een heldere teint.

Handgemaakt met liefde  | voor mensen met een vette huid |vlekken en acne | Voor de leeftijd vanaf 13 jaar | Veilig in gebruik tijdens de zwangerschap van 3 t/m  9 maanden.

Milieuvriendelijke verpakking
-Glazen fles
-FSC-gecertificeerde buitendoos

Hoe onze verpakkingen te recyclen: glazen flessen en FSC-gecertificeerde buitendozen zijn 100% recyclebaar. Pompen en doppen zijn niet recyclebaar (vanwege gemengde materialen) en moeten apart worden weggegooid.



Balance Moisturiser 's-ochtends en 's-avonds na de tonic  en over het serum. Masseer met kleine cirkelbewegingen in de huid tot de crème volledig is geabsorbeerd. Kan ook op je lichaam worden gebruikt.  Test op een klein stukje huid voor gebruik, ga niet verder als er irritaties optreden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Wellness tip: Geniet van het natuurlijke aroma voordat je het in de huid masseert. Prikkel de zintuigen met kalmerende lavendel, revitaliserende geranium, rozemarijn en opbeurende tea tree.


Aqua, Aloe barbadensis** (Organic Aloe), Helianthus annuus** (Organic sunflower), Cetearyl alcohol, Stearic acid, Simmondsia Chinensis, Cetyl alcohol, Vegetable glycerin**, Echinacea angustifolia (Echinacea extract), Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Glyceryl stearate, Hippophae Rhamnoides** (Organic Sea Buckthorn), Calophyllum Inophyllum (Tamanu) seed oil, Coco glucoside, Tocopherol, Lavendula angustifolia (Lavender flower) oil, Citrus sinensis (Sweet Orange) peel oil, Peligonium graveleons (Geranium) leaf oil, Citrus bergamia (Bergamot) peel oil, Benzyl alcohol, Eugenia Caryophyllus (Clove bud) oil, Sodium Bicarbonate. †Limonene, †Linalool, †Citral, †Geraniol,†Citronellol, †Eugenol, †Isoeugenol. *Organic, **Certified Organic. †Occurrs naturally in Essential Oils.


Prijs: € 23,00 - ean: 5060276388863