search
 

Haarverzorging: 

Haartype: 

Merken: 







Haarolie Vitality Grow


50ml,  € 14,50   

khadi Vitality Grow Ayurvedische hoofdhuid en haarolie - merkbaar meer vitaliteit, gerevitaliseerde hoofdhuid en dikke haargroei.

Vitality Grow is pure levensenergie voor je haar: het voorziet je hoofdhuid van voedingsstoffen, versterkt de wortels en stimuleert de haargroei. Geniet van vol, gezond haar, want een gezonde hoofdhuid is een voorwaarde voor mooi haar.

Het geheim van khadi Vitality Groei hoofdhuid en haarolie is de magische kracht van het khadi elixer: geselecteerde Indiase geneeskrachtige planten worden traditioneel voorzichtig gekookt boven een open vuur volgens ayurvedische recepten die duizenden jaren oud zijn.

Dit medicinale kruidenextract, rijk aan actieve ingrediënten, stimuleert de doorbloeding en stofwisseling van je hoofdhuid en activeert zo de haargroei. Ayurvedische geneeskrachtige planten zoals rozemarijn en fenegriek hebben een vitaliserende werking en stimuleren de haargroei. Bhringaraj geeft het haar ook levendige elasticiteit en jaagt gespleten punten weg.

Heeft u fijn haar, beschadigd haar of bent u vatbaar voor haaruitval? Dan is khadi Vitality Grow haarolie bijzonder geschikt voor jou. Mannen waarderen ook het effect van deze khadi-haarolie, omdat het de groei ondersteunt en een subtiele geur van kruiden heeft - voor vol, gezond haar!

In de Ayurveda werden hoofdhuid- en haaroliën altijd gebruikt als intensieve, herstellende haarverzorging. Uw haar "ziet" er niet alleen goed verzorgd uit, het ontvouwt zijn natuurlijke kracht en gezonde schoonheid.



Traditioneel gebruik je khadi hoofdhuid en haarolie Vitality Grow voordat je je haar wast:

Om dit te doen, geeft u 2-3 pompjes in uw hand. Eerste massage khadi Vitality Groei in je hoofdhuid en verdeel de resterende olie over je lengtes en punten. Als haarverzorging je eerste zorg is, begin dan met lengtes en punten en masseer de rest van de haarolie in je hoofdhuid.

Als alternatief kunt u khadi Vitality Grow haarolie voorzichtig inborstelen met de Khadi-haarverzorgingsborstel - de speciale natuurlijke haren werken de haarolie diep in de hoofdhuid en het haar.

Wikkel een handdoek om je haar om het warm te houden. Geef de olie 30 tot 60 minuten om in te werken voordat je je haar wast met khadi-shampoo. Voor een intenser effect kun je het het beste een nacht laten staan.

Gebruik twee keer per week natuurlijke haarverzorging. Je kunt de haarolie ook spaarzaam gebruiken als leave-in.


Sesam Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Ricinus Communis Oil, Eclipta Alba Leaf Extract, Bacopa Monniera Leaf Extract, Sida Cordifolia Extract, Butea Monosperma Extract, Trigonella Foenum Graecum Seed Extract, Abrus Precatorius, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Citrullus Colocynthis Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Essential Oil*, Daucus Carota Seed Oil, Tocopherol, Cinnamomum Camphora Extract, Onosma Hispidum Extract,  Linalool**, Limonene**

* Afkomstig van gecontroleerde biologische teelt

** Onderdeel van natuurlijke etherische oliën


Prijs: € 14,50 - ean: 4260378042231
Ook gekocht:
Lippenbalsem (potje)

Lippenbalsem (potje)

regenererende intensieve verzorging

4ml, Prijs:€ 11,5
Dr. Hauschka

Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

LL Regeneration nachtcreme

LL Regeneration nachtcreme

50ml, WeekAktie:
van € 43,99 voor € 35,15
Annemarie Borlind

Regeneratie Dagcreme

Regeneratie Dagcreme

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml, LenteAktie:
van € 58,50 voor € 49,65
Dr. Hauschka