search
 

Haarverzorging: 

Haartype: 







Baobab Natural Hair Conditioner


280ml,  € 9,95   

De conditioner is ontworpen om je haar dik en super sluik te maken. Bevat 97,8% natuurlijke ingrediënten. Vrij van SLS, parabenen en minerale oliën.

Afrikaanse vrouwen staan bekend om hun dik, sterk en glanzend haar. Wat is hun geheim? Ze gebruiken verschillende oliën om hun haar te voeden en vocht in te sluiten. Baobabolie bijvoorbeeld is een rijke bron van vetzuren, zeldzame aminozuren, vitaminen en andere voedingsstoffen. Het vermindert haaruitval en stimuleert de groei van sterk en gezond haar, voedt de haarfollikels, verlicht jeukende en schilferige hoofdhuid, verbetert de elasticiteit en flexibiliteit van het haar, en herstelt de natuurlijke gezonde glans.

Naast baobabolie bevat de conditioner andere natuurlijke ingrediënten zoals cacaoboter, vanille-extract, gehydrolyseerde tarweproteïne, vitamine PP, en panthenol (provitamine B5). Cacaoboter hydrateert het haar, maakt het gladder en tammer, vergemakkelijkt het doorkammen en beschermt het haar tijdens warmtestyling. Vanille-extract geeft het haar een lichte aangename geur, en de rest van de actieve ingrediënten helpen de beschadigde haarstructuur te herstellen en uitdroging te voorkomen.

100% plantaardige formule vrij van dierlijke ingrediënten. Gecertificeerd veganistisch.



Aanbrengen op schoon, vochtig haar van wortel tot punt. 1-2 minuten laten inwerken. Grondig uitspoelen.

 


Aqua met infusies van organische Adansonia Digitata (Baobab) zaadolie, biologische Theobroma Cacao (Cacao) zaadboter, biologische Vanilla Planifolia vruchtenextract; Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Lauryl Glucoside, Gehydroliseerde Tarwe Proteïne, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Niacinamide (Vitamine ??), Panthenol (Vitamine B5), Citroenzuur, Benzyl Alcohol, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Parfum.


Prijs: € 9,95 - ean: 4743318100579
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion Speciaal

Gezichtslotion Speciaal

Lotion voor de onzuivere huid

100ml, Prijs:€ 28,5
Dr. Hauschka

Douchecreme Citoen Lemongrass

Douchecreme Citoen Lemongrass

150ml, LenteAktie:
van € 10,00 voor € 8,45
Dr. Hauschka

Activerende vloeibare dagcreme

Activerende vloeibare dagcreme

vervangt 'vloeibare dagcreme'

50ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka