search
 







Open Mind essentiële olie blend




17ml,  € 72,95   

Mind Opening bevat een uitgebalanceerde melange van citroen, sinaasappel, ceder, sandelhout, wierook en mirre. Citroen werkt als schoonmaak van de hersenen, sinaasappel stimuleert positiviteit en ontspannenheid en ceder bevordert standvastigheid en evenwichtigheid.

Daarnaast becat deze synergie drie traditionele elementen: sandelhout, wierook en mirre.

Sandelhout kent een lange geschiedenis in het culturele en spirituele leven in Azië en wordt traditioneel gebruikt als ondersteuning bij meditatie, gebed en spirituele oefeningen. Sandelhout verheldert de geest, verfrist het oververhitte lichaam en verbindt ons met het fundamentele gevoel van “zijn”. Sandelhout brengt een gevoel van innerlijke eenheid en wordt aangeraden aan mensen die zich obsessief zorgen maken en zich “te sterk hechten” aan zekerheden. Sandelhout helpt bij het inzien van de realiteit.

Wierook heeft een minstens evenlange geschiedenis als sandelhout en speelt ook al eeuwen lang een rol in het dagelijkse en spirituele leven in oude beschavingen. Net als sandelhout is wierook een goed hulpmiddel bij meditatie, bezinning en gebed omdat hij het mentale “gekwetter” stopzet en de geest bedaart. Wanneer iemand vast zit in z’n hoofd en niet meer open kan staan voor nieuwe dingen dan kan wierook helpen om los te breken.

De 3e traditionele olie is de mirre. Mirre was al in gebruik in de religieuze en medische wereld van de oude egyptenaren, maar ook bijvoorbeeld een van de geschenken van de 3 wijzen bij de geboorte van Jezus. De vele therapeutische eigenschappen maakt Mirre, door de hele geschiedenis heen, een hoog gewaardeerd middel. Mirre heeft een zacht kalmerende werking op het zenuwstelsel en is in staat de geest tot grote rust te brengen. De olie kalmeert, verheldert en “grondt”, waardoor het een van de voornaamste oliën tegen piekeren, zorgen en mentale afwezigheid is. Gebruik van pure Mirre kan een gevoel van trance, rust en afzondering geven.



  • In een diffuser of brander. Gebruik 10 druppels per keer.
  • In bad, in combinatie met de Queen of Egypt Bath and Shower Gel. Druppel 5-10 druppels van de blend in 1 of 2 dopjes Bath and Shower Gel.


Prijs: € 72,95 - ean: 8420471002112
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Queen of Egypt Body Oil

Queen of Egypt Body Oil

magie voor drukbezette vrouwen

150ml, Prijs:€ 59,95
Alqvimia

Anti Stress Body Oil

Anti Stress Body Oil

voor lichamelijke en geestelijke ontspanning

150ml, Prijs:€ 59,95
Alqvimia

Tea Tree First Aid Balsem

Tea Tree First Aid Balsem

met tea tree

15gr, Prijs:€ 6,95
Chi