search
 

Merken: 

Geuren: 

herkomst: 







Queen of Hungary water




150ml,  € 63,95   
Koningin Isabel van Hongarije stond in heel Europa bekend om haar schoonheid en verleidende eigenschappen. Volgens de legende zag Koningin Isabel langzaam haar schoonheid en gezondheid afnemen naar mate de tijd vorderde. Op een dag, toen ze met haar paard door het bos reed, kwam ze een alchemist tegen aan wie ze vroeg om een lotion te maken die haar gezondheid en schoonheid kon herstellen. De alchemist maakt vervolgens een tinctuur van rozemarijn, waaraan hij een aantal verjongende etherische olien toevoegde die het tinctuur een heerlijke geur gaven. Koningin Isabel kreeg langzaam haar schoonheid en gezondheid weer terug.

Bij Alqvimia wordt de Queen of Hungary water nog op de zelfde manier gemaakt zoals de oude alchemisten dit deden. Dit is precies de formule die dames in lang vervlogen tijden zo veelvuldig gebruikten.

De bloemen van de Rozemarijn worden op een specifieke dag en op een specifiek tijdstip – afhankelijk van klimaat en de stand van zon, maan en planeten - geplukt om een alchemistische formule mee te maken die drie keer gemacereerd en geroosterd wordt.

Nadat de tinctuur volledig heeft kunnen rijpen worden er etherische olien uit Rozemarijn, Lavendel, Sinaasappel en Citroen aan toegevoegd. Deze melange blijft vervolgens enige maanden macereren voordat deze gebotteld wordt en klaar is voor de verkoop.

Cosmetische eigenschappen:
  • Verjongend
  • Reinigend
  • Licht stimulerend
  • Verbeterd circulatie van bloed en energie


  • Professioneel gebruik:
    Wrijf de Queen of Hungary goed in de huid voor een massage of lichaamspakking. Wordt met name gebruikt bij vocht/gewichtsproblematiek (zwellen, oedeem, vocht vasthouden, cellulitis, gewichtsreductie) en bij vermoeide ledematen (etalagebenen).
    Thuisgebruik:
    Gebruik ’s ochtends na het douchen, goed inwrijven voordat u een (massage)olie of crème voor het lichaam gebruikt. De tinctuur prepareert de huid voor de etherische oliën om de werking extra kracht bij te zetten.


    Prijs: € 63,95 - ean: 8420471011060
    Ook gekocht:
    Queen of Egypt Body Oil

    Queen of Egypt Body Oil

    magie voor drukbezette vrouwen

    150ml, Prijs:€ 59,95
    Alqvimia

    Firm and Healthy Skin Body Oil

    Firm and Healthy Skin Body Oil

    voor een strakke en stralende huid

    150ml, Prijs:€ 59,95
    Alqvimia

    Queen of Egypt Body Elixir

    Queen of Egypt Body Elixir

    exotische emulsie voor innerlijke balans

    200ml, Prijs:€ 68,95
    Alqvimia

    Body Sculptor Body olie

    Body Sculptor Body olie

    150ml, Prijs:€ 76,95
    Alqvimia