search
 

Merken: 

Geuren: 

Features: 

herkomst: 







PUR Verzachtende douchegel




250ml,  € 10,95   

De Logona Pur Soothing Shower Gel reinigt bijzonder zacht met stoffen die mild zijn voor de huid en voorkomt dat de gevoelige huid uitdroogt. De pH-huidneutrale textuur met natuurlijke probiotica ondersteunt de beschermende barrière van de huid en vermindert huidirritaties, zelfs onder de douche: natuurlijk puur, veganistisch & zonder parfum. Dermatologisch getest. Bij een gevoelige huid is de beschermende barrière van de huid verzwakt en kan het microbioom van de huid in onbalans zijn. Jeuk en roodheid kunnen het gevolg zijn. Probiotica ondersteunen de balans van het microbioom. De natuurlijke weerstand van de beschermende barrière van de huid wordt versterkt en kan zichzelf beter beschermen tegen omgevingsinvloeden.



Breng tijdens het douchen voldoende douchegel aan op een vochtige huid en verdeel het zachtjes. Daarna met veel water afwassen. Geschikt voor dagelijks gebruik.


Aqua (Water), Alcohol denat.*, Coco-Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Lactococcus Ferment Lysate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Lactic Acid, Citric Acid, Phytic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate *certified organically grown **from natural essential oils

 


Prijs: € 10,95 - ean: 4017645020962
Ook gekocht:
Basis Sensitive Lippenbalsem

Basis Sensitive Lippenbalsem

met bio-jojoba en amandelolie

4.5gr, Prijs:€ 2,99
Lavera

Eye Care (Avocado) oogcreme

Eye Care (Avocado) oogcreme

zachte reiniging en verzorging

15ml, Prijs:€ 16,5
Martina Gebhardt

Kids-tandenpoets aardbei

Kids-tandenpoets aardbei

50ml, Prijs:€ 3,95
Logona

Bodylotion Fragrance Free

Bodylotion Fragrance Free

Geurvrije bodylotion voor gevoelige huid

245ml, Prijs:€ 11,95
Urtekram