search
 







Ogen Make-up remover

zachte verwijdering van ogen make-up




100ml,  € 8,95   

Al vele keren als 'zeer goed' beoordeeld (ÖKO TEST Kosmetik & Wellness).

Het Duitse Öko-Test tijdschrift stuurde 19 verschillende oogmake-up removers naar het lab – die geschikt zijn voor non en waterproof make-up – en die al een zeer nauwkeurig ingrediënten onderzoek waren doorgekomen. Als winnaar kwam uit de bus; de LOGONA oogmake-up removers. Het feit dat er in de producten geen water wordt toegevoegd maar zachte en milde oliën en verzorgende vitamine E, heeft de kritische testers echt overtuigd.

Vrouwen hebben veel over voor een onweerstaanbare look: mascara, oogschaduw enz. Maar ook al deze mooie make-up moet aan het einde van de dag weer van het gezicht worden gehaald. Ongeveer 15% van de vrouwen gebruikt oogmake-up remover elke dag. Dit is erg belangrijk omdat de huid rondom de ogen extra kwetsbaar is omdat het erg dun is (15mm.) ten opzichte van de rest van de huid.
Het huidige resultaat van de Öko-test is bijna zorgwekkend omdat maar 9 van de 18 producten tijdens de eind beoordeling als ‘Zeer Goed’ en ‘Goed’ uit te zijn gekomen. Hieronder vielen 6 gecertificeerde natuurlijke cosmetica merken. De ander helft eindigde onderaan met de beoordelingen ‘ruim voldoende’, ‘voldoende’ en er was zelfs één met een ‘onvoldoende’.

Omdat paraffine, aardolie, siliconen en afglijdende van polyethylene glycol in andere producten waren aangetroffen en dit de huid rondom de ogen kan beschadigen kwamen de LOGONA en SANTE oogmake-up removers, als winnaar uit de bus! Bij deze producten wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, keuze extracten en vitamine E.



De make-up verwijder olie op een wattepad of doekje aanbrengen en daarmee zacht over de gesloten oogleden strijken.


Glycine Soja (Soybean) Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Parfum (Essential Oils), Tocopherol, Linalool


Sojaolie*, Castorolie, Jojobaolie*, Mengsel van etherische olie, Vitamine E, eth. olie-inhoudsstoffen. * biologische teelt.


Prijs: € 8,95 - ean: 4017645040502
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Eye Care (Avocado) oogcreme

Eye Care (Avocado) oogcreme

zachte reiniging en verzorging

15ml, Prijs:€ 16,5
Martina Gebhardt