search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 

Gebruik: 

Features: 

herkomst: 







Vitaliserend masker

herstelt en verfijnt


30ml,  € 37,95   

Dr.Hauschka Vitaliserend Masker verfrist, hydrateert en stimuleert de regeneratie van de huid en is hierdoor een intensieve verzorging die geschikt is voor alle huidbeelden:

  • De samenstelling met kweepeer, wondklaver en kamille bevordert de eigen activiteit van de huid en helpt de huid bij het op peil houden van het vochtgehalte.

  • Een onzuivere huid met grote poriën wordt zachter en fijner.

  • De huid wordt weer glad en fris

Gun uw huid deze intensieve verzorging. Uw huid zal u dankbaar zijn en dat tonen met een gladde, stevige teint en een gelijkmatig huidbeeld. Ook een huid die veel van de zon te lijden heeft gehad, is gebaat bij dit masker.



Het Vitaliserend Masker na reiniging met Dr.Hauschka Ge-zichtsreinigingscrème of Reinigingsmelk en versterking met Gezichtslotion of Gezichtslotion Speciaal ruim aanbrengen op gezicht (inclusief het gebied rond de ogen), hals en decolleté. Na 20 minuten het masker met een vochtige, warme doek verwijderen. Het is aan te bevelen het masker één à twee maal per week te gebruiken.

Verzorgingstip:
Bij aanhoudende huidproblemen (b.v. een huid met grote poriën en littekens) kunt u het Vitaliserende Masker meerdere malen per jaar gebruiken als kuur. Breng het masker gedurende 4 tot 6 weken dun aan, onder de dagverzorging.


Aqua, Pyrus Cydonia, Alcohol, Glycerin, Triticum Vulgare, Anthyllis Vulneraria, Borago Officinalis, Cetearyl Alcohol, Prunus Armeniaca, Arachis Hypogaea, Chamomilla Recutita, Buxus Chinensis, Bentonite, Daucus Carota, Propolis Cera, Parfum, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Farnesol*, Lecithin, Xanthan Gum, CI 75810.

* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën


Prijs: € 37,95 - ean: 4020829007178
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka