search
 

Huidtype: 

Merken: 

Zelfzorg: 

Features: 

herkomst: 







Intensieve conditioner (1) tot 25 jaar

zuivert en kalmeert de onzuivere huid tot 25 jaar




40ml,  € 48,50   

Volwassen worden is leuk, behalve de bijbehorende huidproblemen. Als we zelfstandig beginnen te worden en gebeurtenissen zelf moeten verwerken gaat dat niet altijd zonder slag of stoot. De huid weerspiegelt dit en reageert vaak met puistjes en mee-eters.

Dr.Hauschka Intensieve Conditioner 01 is speciaal afgestemd op de behoeftes van een jonge onzuivere huid. De Intensieve Conditioner 01 is samengesteld uit een selectie van ritmisch behandelde natuurzuivere ingrediënten die ontstekingsremmend werken en de huid kalmeren: de rozerode edelsteen rhodochrosiet, die de stofwisseling stimuleert, ritmisch behandeld zilver, zuiverend madeliefje en ontstekingsremmende Oost-Indische kers, natuurlijk zouthoudend bronwater van kuuroord Bad Bentheim en toverhazelaarwater dat de huid stabiliseert.
Een 28-daagse kuur met de Intensieve Conditioner 01:

  • versnelt het herstel van ontstekingen
  • ondersteunt de reinigingsprocessen in de huid en zorgt voor een frisse teint
  • kalmeert en stabiliseert
  • voorkomt het ontstaan van nieuwe puistjes


Een kuur van 28 dagen die vier maal per jaar kan worden toegepast.

’s Morgens: Na reiniging met Dr.Hauschka Gezichtsreingingscrème ongeveer vijf verstuivingen van de Dr.Hauschka Intensieve Conditioner 01 in plaats van Dr.Hauschka Gezichtslotion Speciaal, op het gezicht, hals en decolleté sprayen. Licht met de handen aandrukken. Vervolgens een Dr.Hauschka dagverzorgingsproduct aanbrengen.

’s Avonds: De huid reinigen met Dr.Hauschka Gezichtsreingingscrème, vervolgens de Intensieve Conditioner 01 op het gezicht sprayen. Hierna geen crème meer aanbrengen.

De Intensieve Conditioner 01 is bijzonder effectief als de huid vóór toepassing van de Conditioner, gedurende vier weken verzorgd wordt met basisproducten voor de onzuivere huid van Dr.Hauschka Cosmetica.


Aqua, Hamamelis Virgiana Distillate, Sales, Parfum, Bellis Perennis Extract¹, Tropaeolum Majus Extract¹, Rhodochrosite¹, Silver¹, Alcohol.
* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën. ¹ Sterk verdund.


Prijs: € 48,50 - ean: 4020829006874
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Gezichtsolie

Gezichtsolie

Normaliseert onzuivere huid

18ml, Prijs:€ 23,95
Dr. Hauschka

Bronzing Fluid

Bronzing Fluid

voor een zongebruinde teint

18ml, Prijs:€ 23
Dr. Hauschka

Gezichtslotion Speciaal

Gezichtslotion Speciaal

Lotion voor de onzuivere huid

100ml, Prijs:€ 28,5
Dr. Hauschka