search
 

Merken: 

Uitvoering: 

Gebruik: 

Features: 

lichaamsdeel: 







Ferula Kalknagelolie

Kalknagels




10ml,  € 10,25   

Ongeveer 5% van de bevolking heeft last van dikke, gele teennagels. Dit wordt in de volksmond 'kalknagels' genoemd. Dat is een foutieve benaming. Het betreft niet een teveel aan kalk in de nagels, maar een schimmelinfectie:  trichophyton rubrum. Deze schimmel leeft op vochtige vloeren van zwembaden, doucheruimtes en kleedkamers en daarom kan je gemakkelijk met deze schimmel in contact komen.

Trichophyton rubrums kruipt onder het puntje van je teennagels en gaat zich vervolgens verspreiden. De nagel wordt dikker en krijgt een geelbruine kleur. Vervolgens kan de schimmel van nagel naar nagel overspringen. Ferula kalknagelolie is een doeltreffende formule die helpt om schimmelnagels te bestrijden. Ferula bevat natuurlijke oliën van tea tree, oregano, kruidnagel, lavendel en olijf. Deze werkzame bestanddelen dringen ver door in de kalknagel, zodat ook de dieper gelegen lagen aangepakt kunnen worden. Ferula remt de afbraak van de nagel en maakt de schimmel onschadelijk. Binnen een aantal maanden zal de aangetaste nagel weer glad en gezond uitgroeien.
- Werkt zuiverend
- Dringt door iedere laag van de nagel
- Remt de afbraak van de nagel en neemt de oorzaak weg

Werkzame stoffen
Tea tree
Wilde Marjolein
Lavendel
Olijfolie



Bestrijk de kalknagel twee tot drie keer per dag met Ferula en laat de olie in trekken. Bij sterke vergroeiingen wordt geadviseerd om je nagels eerst te vijlen of te vrezen. Vermijd zoveel mogelijk contact met de huid. Het is raadzaam de huid rondom de nagel te beschermen met vaseline of vitamine E crème. Afhankelijk van de ernst van de vergroeiing, zie je na enkele maanden resultaat. De behandeling blijven herhalen tot de nagel weer helemaal glad is. Na het behaalde resultaat niet gelijk stoppen met dit nagelproduct, maar deze gedurende een paar maanden 2 maal per week herhalen.

Bewaren op kamertemperatuur.

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Vermijdt contact met de ogen. Indien dit product in de ogen komt, uitspoelen met schoon water.


Melaleuca alternifolia leaf oil, origanum majorana oil, olea europaea oil, lavandula angustifolia oil, limonene, linalool, geraniol, coumarin.


Prijs: € 10,25 - ean: 8714139001181
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

After Sun Lotion

After Sun Lotion

vernieuwde formule

200ml, Voordeel:
van € 10,49 voor € 9,15
Lavera

Repeat Hand Sanitizer Rosemary Lavender

Repeat Hand Sanitizer Rosemary Lavender

100ml, Prijs:€ 9,99
Overige merken

Activerende vloeibare dagcreme

Activerende vloeibare dagcreme

vervangt 'vloeibare dagcreme'

50ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka