search
 

Merken: 

Zelfzorg: 

Uitvoering: 

Geuren: 

Features: 

lichaamsdeel: 







Bronchia Borstolie

Verkoudheid




30ml,  € 5,75   

Het begint meestal met snotteren. Daarna gaan de slijmvliezen van de neus en keel meer slijm produceren. En dan is het écht zeker: je bent verkouden. Dat betekent kriebel in de keel, hoesten en een belemmerde ademhaling door je neus en keel. Vooral ’s nachts kunnen mensen met verkoudheid niet of nauwelijks slapen. Daarom is er Bronchia borstolie. Een verzachtend en verlichtend middel bij verkoudheid.

Aangenaam verwarmend
Bronchia borstolie bevat raapolie, eucalyptus, pepermunt, dennennaald, dennenhars en rozemarijn. Deze uitgelezen combinatie van etherische oliën helpen je om ’s nachts vrijer te ademen, zodat je ondanks de verkoudheid toch goed kunt blijven slapen. De natuurlijke ingrediënten zijn antiseptisch, slijmoplossend en activeren het afweersysteem van uw lichaam. Bronchia borstolie heeft een rustgevende geur en geeft door de verwarmende werking een aangenaam gevoel op je borst.



Voor het slapen gaan rug en borst zachtjes in masseren met Bronchia borstolie. Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.


Prijs: € 5,75 - ean: 8714139001532
Ook gekocht:
Kids-tandenpoets aardbei

Kids-tandenpoets aardbei

50ml, Prijs:€ 3,95
Logona

Witte lava Aarde Lotusbloem

Witte lava Aarde Lotusbloem

200ml, Prijs:€ 9,95
Logona

Cellena Anti pigmentolie

Cellena Anti pigmentolie

Pigmentvlekken

30ml, Prijs:€ 16,5
Aromed

Rhinisa Neusspray

Rhinisa Neusspray

Verstopte neus

10ml, Prijs:€ 5,95
Aromed