search
 







Symphita Blessure olie

Blessures




30ml,  € 10,25   
Een ongelukje zit in een klein hoekje. Eén moment van onachtzaamheid en spieren kunnen verreken en pezen en gewrichtsbanden kunnen verstuiken. Maar ook na heftig stoten of vallen kunnen pijnlijke bloeduitstortingen of blauwe plekken in de huid ontstaan. Een blessure kun je overal oplopen. Tijdens het sporten bijvoorbeeld. Maar ook bij het wandelen kun je je soms lelijk verstappen. Ook is bekend dat de meeste blessures in en om het huis worden opgelopen, zoals blauwe plekken en kneuzingen. Het is dan ook verstandig om altijd en overal Symphita Blessure olie onder handbereik te hebben. Hoe snel-ler met de behandeling wordt gestart, hoe minder leed er geleden hoeft te worden. Deze olie mag dan ook niet ontbreken in je EHBO doos of sporttas om sportblessures en ongelukjes in en om het huis snel te kunnen behandelen.

Pijnstillend én verwarmend
Symphita Blessure olie ontleent haar snelle werking aan de brede samenstelling, waaronder Russische smeerwortel, wintergreen, eucalyptus, kamfer, lavendel, pepermunt, wilde marjolein, rozemarijn en dennenhars. Deze combinatie van etherische oliën hebben direct een verwarmende werking in de spieren, waardoor de doorbloeding verbetert. Daardoor kunnen weefselresten, bloedstolsels en vochtophopingen sneller uit de worden afgevoerd. Dit vermindert de pijn en heeft een ontstekingsremmende werking. Door de verbeterde doorbloeding kunnen bouwstoffen optimaal worden aangevoerd, zodat het beschadigde weefsels zich weer goed kan herstellen.


Symphita Blessure olie bij acute blessures direct op de gekwetste plek aanbrengen en zachtjes uitsmeren. Bij zeer ernstige blessures verbindt je je huid met verband dat je eerste doordrenkt met deze olie. Na ongeveer drie uur of als de pijn weer opkomt deze behandeling herhalen.


Prijs: € 10,25 - ean: 8714139001174
Ook gekocht:
Nagellak remover

Nagellak remover

Aceton vrij

100ml, Voordeel:
van € 11,00 voor € 9,65
Sante

De Traay Bio-zeep Olijf-Lavendel

De Traay Bio-zeep Olijf-Lavendel

250gr, Prijs:€ 5,29
De Traay

Speick Men Scheercreme

Speick Men Scheercreme

75ml, Prijs:€ 4,59
Speick

Tampons katoen normaal

Tampons katoen normaal

20st, Prijs:€ 4,79
Natracare