search
 

Merken: 

Features: 

herkomst: 







Intensieve Conditioner Overgevoelige huid

Voorheen: Conditioner 03




40ml,  € 48,50   
Soms wordt het ons allemaal teveel en raken we makkelijk geïrriteerd. De huid reageert dan ook vaak erg gevoelig en wordt droog of rood.

Dr.Hauschka Intensieve Conditioner 03 is speciaal afgestemd op de behoeftes van een overgevoelige huid die reageert op stress. De Intensieve Conditioner 03 helpt de weerstand te verhogen, kalmeert en versterkt. De ontwikkelaars van WALA hebben gebruikgemaakt van hun jarenlange ervaring en uitge-breide kennis van de huid en de regeneratiekracht van de huid.

De Intensieve Conditioner 03 is samengesteld uit een selectie van ritmisch behandelde natuurlijke ingrediënten: de zeldzame hamoniserende edelsteen zwarte toermalijn, harmoniserende heilzame planten, zoals het ijsplantje, wondklaver en bryophyllum, natuurlijk zouthoudend bronwater van kuuroord Bad Bentheim en harmoniserend rozenwater.

Een 28-daagse kuur met de Intensieve Conditioner 03: • verhoogt de weerstand van de huid • versnelt de vermindering van onzuiverheden ten gevolge van stress • kalmeert en verstevigt de onrustige, rode en gevoelige huid • geeft de huid een ontspannen en kalm gevoel


Een kuur van 28 dagen die vier maal per jaar kan worden toegepast.

’s Morgens:
Na reiniging met Dr.Hauschka Gezichtsreingingscrème ongeveer vijf verstuivingen van de Dr.Hauschka Intensieve Conditioner in plaats van Dr.Hauschka Regeneratie Serum op het gezicht sprayen. Licht met de handen aandrukken. Vervolgens Dr.Hauschka Regeneratie Crème aanbrengen.

’s Avonds:
De huid reinigen met Dr.Hauschka Gezichtsreingingscrème, vervolgens de Intensieve Conditioner op het gezicht sprayen. Hierna geen crème meer aanbrengen.


* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën

Prijs: € 48,50 - ean: 4020829006935
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka