search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 







Salvia reinigingsmelk

Voor een milde en diepe reiniging van de onzuivere of vettige huid.


150ml,  € 15,90   

De Salie reinigingsmelk reinigt de huid zacht en tot diep in de poriën. De reinigingsmelk verzorgt de huid en reguleert het huideigen vet zodat een nachtcrème overbodig is.

Ingrediënten: Extracten uit Salie* en Hamamelis*, Olijfolie*, Lecithine* Erwtenmeel*, Rozenhydrolaat*, Kokosvetextract*, zuivere essentiele olien van salie*, mirte* and tea tree*. * van gecontroleerde biologische of Demeter landbouw.



s' Morgens brengt u na de reiniging de gezichtstonic aan om de huid te verfissen en te vitaliseren. Klop de tonic in zodat de doorbloeding wordt gestimuleerd.
Vervolgens wordt de creme op de nog wat vochtige huid ingemasseerd. U hoeft maar weinig creme te gebruiken. Als u liever een lichtere crème gebruikt, meng dan (in de handpalm) een hoeveelheid van ongeveer een erwt van de creme met een druppel tonic en breng dit mengsel op de huid aan.

s' Avonds heeft u normaliter alleen de reinigingsmelk nodig. Deze werkt vet regulerend en biedt de huid voldoende bescherming voor de nacht. s' Nachts moet de huid kunnen 'ademen', zodat zweet en slakken ongehinderd het huidoppervlakte kunnen bereiken. Zo houdt u de huid gezond en vindt zij haar natuurlijke evenwicht terug.


Aqua, Prunus dulcis*, Butyrospermum parkii*, Theobroma cacao*, Lecithin*, Pisum sativum* , Rosa damascena*, Salvia officinalis*, Hamamelis virginiana*, Melaleuca alternifolia*, Myrtus communis*, Cetyl alcohol, Linalool, Limonene.

* Certified organic cultivation or Demeter contract cultivation


Prijs: € 15,90 - ean: 4032061012025
Ook gekocht:
Rozen lotion (vloeibare creme)

Rozen lotion (vloeibare creme)

Lichte verzorging voor de droge gevoelige huid.

100ml, Prijs:€ 27,9
Martina Gebhardt

Eye Care (Avocado) oogcreme

Eye Care (Avocado) oogcreme

zachte reiniging en verzorging

15ml, Prijs:€ 16,5
Martina Gebhardt

Salvia gezichtstonic

Salvia gezichtstonic

Werkt zuiverend, vernauwt de poriën en verfrist de huid.

100ml, Prijs:€ 12,5
Martina Gebhardt

Salvia vloeibare dagcreme

Salvia vloeibare dagcreme

Lichte vochtinbrengende creme voor dag en nacht.

100ml, Prijs:€ 19,9
Martina Gebhardt