search
 







Phytojoba glans masker droog haar




200ml,  € 24,50   

Intens hydraterende glansmasker voor droog haar

Jojobaolie, microtarweproteinen, essentiele olie van zoete sinaasappelen, extractie van enkelwortelvruchten (73%).
Het masker van Phytojoba heeft een onmiddellijk hydraterend en beschermend effect op droog haar.
De jojobaolie die afkomstig is van zaden van de plant werd gekozen voor zijn zachtheid en zijn herstellend, verzachtend en beschermend effect. De formule die verrijkt is met microtarweproteinine hydrateert het haar duurzaam. De verkwikkende en zuiverende essentiele olie van zoete sinaasappelen uit Zuid-Afrika en de engelwortelvruchten zorgen voor extra glans en vitaliteit.

- hydraterend en beschermend
- maakt het haar zacht
- geeft het haar glans en vitaliteit



Na het wassen van het haar een nootjes Phytojoba op de lengten en punten van handdoekdroog haar aanbrengen. 2 - 5 Minuten laten inwerken, naargelang de dikte van porositeit van het haar. Overvloedig spoelen.


Angelica archangelica seed extract*, Cetearyl alcohol, Aqua, Cetyl alcohol, Cetrimonium chloride, Dipalmitoylethyl, Hydroxyethylmonium methosulfate, Isodecyl neopentoate, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil*, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Ricinoleamiopropyltrimonium methylsulfate, Citrus aurantium dulcis (orange) oil*, Limonene, Decyl glucoside, Ceteareth-20, Wheat amino acids*, Tetrasodium EDTA, Parfum/fragrance, Benzophenone-4, Citric acid, Methylisothizolinone, Phenoxyethanol, Phosphoric acid, Potassium sorbate, Methylchloroisothiazolinone.
*biologisch


Prijs: € 24,50 - ean: 618059102219