search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Uitvoering: 

Gebruik: 

lichaamsdeel: 

herkomst: 







Zwangerschapsolie

helpt striae voorkomen


100ml,  € 17,99   

Deze lichte olie met de geur van sinaasappelbloesem en rozen voelt zacht aan op je huid en geeft een behaaglijke omhulling. Amandelolie, jojobaolie en tarwekiemolie verbeteren samen met een extract van Arnica de spankracht van de huid, waardoor deze elastischer wordt en gemakkelijker meeveert met je groeiende lichaam. Wrijf je buik, borsten, benen en billen vanaf het begin van de zwangerschap tot drie maanden erna regelmatig in, dan helpt dit de kans op striae te verkleinen. Zwangerschapsolie is ook geschikt voor een ontspannende massage bij gespannen borsten tijdens de zwangerschap. Onderzoek: ook na de bevalling In Duitsland onderzocht een dermatologisch instituut de werking van Weleda Zwangerschapsolie bij striae na de bevalling. De deelnemende vrouwen waren zes maanden tot twee jaar geleden bevallen en hadden last van striae op hun buik, billen, borsten en/of bovenbenen. Eén of twee keer per dag wreven ze de plekken in met Zwangerschapsolie en lieten daarbij een stukje huid onbehandeld om later het verschil te kunnen zien. Na zes maanden waren de behandelde plekken duidelijk kleiner en was de huid zichtbaar gladder dan de huid die niet was behandeld.



Verwarm een beetje olie in je hand en masseer in licht ronddraaiende bewegingen je buik, borsten, benen en billen, twee à drie maal daags. Je hoeft met het gebruik van de olie niet te wachten tot je de schoppende voetjes van je kindje kunt voelen, ook als je net weet dat je zwanger bent, kan inwrijven met Zwangerschapsolie heel waardevol zijn voor het contact tussen jou en je baby. Regelmatig inwrijven tot drie maanden na de zwangerschap helpt om de kans op striae te verkleinen en om je lichaam weer in vorm te komen.


Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)*, Arnica Montana Flower Extract, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*. 
* from natural essential oils


Wat zit er in de Zwangerschapsolie? Amandelolie verzorgt de huid zacht, maakt haar soepel en werkt rustgevend op een gevoelige huid. Tarwekiemolie reguleert het vochtgehalte van de huid, bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid bij littekens en oneffenheden. Jojobaolie verzorgt de huid, werkt vochtregulerende en trekt goed in. Arnica-extract bevordert de doorbloeding en verbetert de elasticiteit van het weefsel. Etherische rozenolie brengt je in balans en ondersteunt de regeneratie van de huid. Neroli (etherische olie van sinaasappelbloesem) werkt rustgevend en ontspannend en wordt traditioneel ingezet bij striae. Mirre verzorgt de belaste huid en heeft een harmoniserend werking op de psyche. Wierook ondersteunt de regeneratie van de huid, verzorgt de belaste huid en heeft een harmoniserend werking op de psyche. Overige etherische oliën, waaronder lavendel, sandelhout en sinaasappel, werken als geurstof en hebben een conserverende werking.


Prijs: € 17,99 - ean: 4001638095112
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Calendula Cremebad

Calendula Cremebad

mild bad ter verzorging en reiniging

200ml, WeledaAktie:
van € 13,99 voor € 10,45
Weleda

Perineum Massageolie

Perineum Massageolie

bereidt voor op de bevalling

50ml, Prijs:€ 13,99
Weleda