search
 







Argan Precious Oil




50ml,  € 27,50   

Herstel van de huid, een oppepper voor de nagels en een glansboost voor de haren. Een multifunctionele allrounder, deze pure, biologische arganolie. De antioxidanten die van nature aanwezig zijn in arganolie, herstellen je huid, haar en nagels als de beste. Bovendien heeft arganolie de kracht om te beschermen, hydrateren en verjongen. En daar zijn je huid, haar en nagels héél blij mee.

Arganolie zit van nature boordevol vitamine E, een krachtig, biologisch antioxidant dat voedt, herstelt en tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels tegengaat. Ook de vetzuren omega 6 en omega 9 vind je in onze arganolie. Omega 6 vermindert het vochtverlies, waardoor je huid straalt. Omega 9 is verantwoordelijk voor een optimale elasticiteit van de huid. Hierdoor is de huid soepel en sterk.

Argan Precious oil heeft een 100% Bio & Ecocert keurmerk!



’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Zacht inmasseren. Voor de haren geldt: inmasseren in de punten, niet uitspoelen. Nagels: aanbrengen op nagels en nagelriemen, zo vaak als nodig. Gebruik in combinatie met Floral Water Rose en Argan Moisturizing Cream Rose. Geschikt voor de droge tot normale huid.


Argania Spinosa Kernel Oil


Prijs: € 27,50 - ean: 3760082410018
Ook gekocht:
Basis Sensitive Lippenbalsem

Basis Sensitive Lippenbalsem

met bio-jojoba en amandelolie

4.5gr, Prijs:€ 2,99
Lavera

Wilde Rozen Vitaliserende Dagcreme

Wilde Rozen Vitaliserende Dagcreme

vitaliseert en beschermt

30ml, Prijs:€ 20,99
Weleda

Everon Lippenbalsem

Everon Lippenbalsem

4,8gr, Prijs:€ 5,25
Weleda

Rozen Lippenbalsem

Rozen Lippenbalsem

bij ruwe, droge en gesprongen lippen.

15ml, Prijs:€ 9,95