search
 

Merken: 

Make-up: 

lichaamsdeel: 







Nagellak Wild Orchid




5ml,  € 4,09   

Benecos Happy Nails nagellak met verzorgende ingrediënten

De formule is tot 90% gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die zijn verkregen uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Bovendien zijn de vernissen 8-FREE, wat betekent dat ze vrij zijn van trifenylfosfaat, tolueen, colofonium, kamfer, ftalaten, parabenen, siliconen en organische halogeenverbindingen.

De textuur is permeabel voor zuurstof en water om de nagels te beschermen. Als kers op de taart zijn de vernissen verrijkt met voedende avocado-olie en biotine (vitamine H) voor mooie nagels :)

De benecos HAPPY NAILS groene beauty & care lakken zijn qua lak eigenschappen en gebruiksgemak vergelijkbaar met andere nagellak. Ze maken indruk met hun goede droogtijd, hun schitterende glans en de gemakkelijke applicatie met de benecos "Big Brush".

Ondanks alle highlights zijn de nagellakken van benecos nog steeds geen gecertificeerde natuurlijke cosmetica, maar ze zijn natuurlijk veganistisch.



Nagellak en nagelriemen verwijderen. Daarna ontvetten. Dit werkt het beste met olievrije nagellakremover of met een handbad met zeep.

Lakken. Goed laten drogen. Liever geen haardroger gebruiken.
Na drogen de nagels kort onder koud water houden voor extra uitharding.


ETHYL ACETATE, N-BUTYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, ALCOHOL, CITRIC ACID/PROPYLENE GLYCOL/SUCCINIC ACID COPOLYMER LAURATE, TRIETHYL CITRATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, BUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, DIACETONE ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PHOSPHORIC ACID, BIOTIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES)

Prijs: € 4,09 - ean: 4260198094700
Ook gekocht:
De Traay Bio-zeep Lavendel-Propolis

De Traay Bio-zeep Lavendel-Propolis

250gr, Prijs:€ 5,29
De Traay

Aromassage 8 roses

Aromassage 8 roses

massage-olie

100ml, Prijs:€ 29,5
Chi

Kids 2in1 shampoo & body wash sinaasappel

Kids 2in1 shampoo & body wash sinaasappel

150ml, Prijs:€ 5,99
Weleda

Sensitive & Repair tandpasta

Sensitive & Repair tandpasta

met bio kamille en natriumfluoride

75ml, Prijs:€ 4,99
Lavera