search
 







F38 Purifying Cleansing Gel 100ml


100ml,  € 29,95   
Oliveda's Purifying Cleansing Gel reinigt je gezicht niet alleen diep vanuit de poriën, het kalmeert en hydrateert je huid direct, en geeft haar daarnaast een stralende gloed.

Oliveda Purifying Cleansing Gel is een delicate, schuimende reiniger op basis van het verse olijfblad celelixir. Milde kruiden en suikers verwijderen overblijfselen van make-up, talg en vuildeeltjes, diep vanuit de poriën.

De olijfpolyfenolen en hydroxytyrosol oleuropein leveren sterk geconcentreerde antioxidanten, die op effectieve wijze vrije radicalen bestrijden en tegelijk de poriën van je huid verfijnen.

Het resultaat is een gekalmeerde, gerevitaliseerde en gehydrateerde huid. Gebruik de Purifying Cleansing Gel voor een fris gevoel en een fluweelzachte en levendige huid met een stralende gloed.


Vermeng de reinigingsgel in je hand met een beetje water zodat deze licht gaat schuimen. Masseer zachtjes in je huid en spoel af met lauwwarm water.


olea europaea (olive) leaf cell extract, aqua, sodium cocosulfate, coco-glucoside, glycerin, sodium chloride, tocopherol, sodium levulinate, sodium, anisate, glyceryl oleate, citric acid, hydrogenated palm glycerides citrate, parfum (fragrance).

Prijs: € 29,95 - ean: 7640150560752