search
 







F25 Neroli Face Oil Rejuvenating


50ml,  € 37,95   

Soms heeft je huid even een flinke oppepper nodig om weer fris en fruitig voor de dag te komen. Oliveda Neroli Face Oil is daar het uitgelezen product voor. De gezichtsolie voedt de huid intensief en pakt probleemgebieden aan.

Oliveda Neroli Face Oil is een honderd procent biologische gezichtsolie die de huid intensief voedt. De olie is de perfecte bron van vocht en voedingsstoffen die dankzij de bijzonder fijne structuur volledig wordt opgenomen door de huid.

Wereldberoemde Arbequina Extra Vergine olijfolie en Oliveda's eigen extra vergine tarwekiemolie zijn gemixt om ontsierende vlekken in je gezicht te bestrijden en littekenweefsel te verminderen. Deze

Face Oil geeft je huid een geweldige boost. Hij egaliseert, verzacht en maakt haar weer mooi vol. Als gevolg hiervan krijgt je huid haar zijdezachte textuur en glans weer terug. En wie wil dit nou niet? De oranjebloesemolie, extracten van olijven en olijfblad stimuleren op hun beurt de bloedcirculatie. De huid wordt ontgift en gestroomlijnd waardoor de oorspronkelijke elasticiteit herstelt.

Ideaal na extreme temperatuurverschillen (warm of koud) en na belasting door airconditioning of verwarming.



Verwarm 's ochtends en 's avonds 2-3 druppels olie in je handpalmen en masseer met lichte cirkelvormige bewegingen je gezicht, hals en decoletté. Aan het begin van de dag als een extra dunne, beschermende laag en alleen in de avond als een intensieve versteviging van je huid. Huidtype Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de vette en onzuivere huid met ontstekingen en littekens.


olea europaea (olive) fruit oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, parfum (fragrance), limonene, linalool, alphaisomethyl ionone, citronellol, amyl cinnamal, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, eugenol, geraniol, citral, hydroxycitronellal.


Prijs: € 37,95 - ean: 7640150560332