search
 







F26 Rose Face Oil Harmonizing




50ml,  € 39,50   

Een heerlijk voedende en herstellende gezichtsolie, dat is Oliveda's Rose Harmonizing Face Oil. Het product doet zoveel voor je huid; zoals ontgiften, harmoniseren en vernieuwen. Je krijgt er een prachtig, gestroomlijnd gelaat van

De Rose Harmonizing Face Oil is een honderd procent biologische gezichtsolie, of wel de perfecte bron van vocht en voedingsstoffen, die dankzij de bijzonder fijne structuur volledig wordt opgenomen in de huid.

Wereldberoemde Arbequina Extra Vergine olijfolie, in combinatie met extra vergine tarwekiemolie, bestrijdt huidvlekken en vermindert littekenweefsel.

Het product vult, egaliseert en verzacht de huid waardoor die haar zijdezachte textuur en glans terugkrijgt. De oranjebloesemolie, plus de extracten van olijven en olijfblad, stimuleren op hun beurt de bloedcirculatie. Na gebruik is de huid ontgift en gestroomlijnd waardoor de oorspronkelijke elasticiteit herstelt.

Bulgaarse rozen, olijf en olijfblad extract stimuleren celvernieuwing, en dragen op die manier bij aan het hervinden van een gezonde, natuurlijke balans. De huid wordt effectief gehydrateerd, gekalmeerd en vernieuwd.



Verwarm 's ochtends en 's avonds 2-3 druppels olie in je handpalmen en masseer met lichte cirkelvormige bewegingen je gezicht, hals en decolleté. Aan het begin van de dag als een extra dunne, beschermende laag en alleen in de avond als een intensieve versteviging van je huid. Huidtype Geschikt voor alle huidtypes.


olea europaea (olive) fruit oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, parfum (fragrance), hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, citronellol, butylphenyl methylpropional, geraniol, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde.


Prijs: € 39,50 - ean: 7640150560349