search
 







Energizing Rosemary Body Oil

voor meer energie & warmte


150ml,  € 57,95   

Een stimulerende body olie voor het gehele lichaam die u direct energie geeft en het gevoel van zware benen, na een hele dag staan of lopen, verlicht. De beste amandelolie die de huid elastisch en glad maakt, is gecombineerd met de vitaliserende kracht van rozemarijn en de herstellende, voedende en hydraterende werking van wierook, mirre, citroen en sinaasappel.

100% natuurlijke olie, ingrediënten:

Plantaardige oliën
Amandelolie draagolie
Essentiële oliën
Rozemarijn Rozemarijn activeert de energie van het lichaam doordat het het bloed beter door de aderen laat stromen. Het werkt daardoor heilzaam bij lage bloeddruk, koude handen en koude voeten. Doordat rozemarijn het bloed beter in beweging brengt is het een uitstekend tonicum bij stijve spieren, verkrampte spieren en spierpijn, reumatische aandoeningen en gewrichtspijnen.
Citroen Citroen is een van de beste oliën voor zuiveren en ontgiften. Het bevordert de circulatie van bloed in het lichaam en reinigt o.a. de lever, waardoor het bijdraagt aan het verlichten van geïrriteerdheid en slapeloosheid.
Wierrook De belangrijkste werking van wierrook is op het zenuwgestel. Het bezit het vermogen om te ontspannen en tegelijkertijd nieuwe kracht te geven, waardoor het uitstekend geschikt is voor de behandeling van nerveuze spanning en uitputting, zowel fysiek als mentaal.
Mirre Mirre werkt heilzaam voor degenen die lusteloos en koud zijn. De olie heeft een ontstekingsremmende werking. Ook heeft het een kalmerende werking op het zenuwstelsel is een van de voornaamste oliën tegen piekeren, zorgen en mentale afwezigheid.


Als body olie – 1 á 2 keer per dag op lichaam aanbrengen, bij voorkeur na het douchen.
Als massage olie – voor het hele lichaam of plaatselijk.
Als badolie – dopje toevoegen aan het bad*
* De olie mengt zich niet met het badwater, maar geeft wel haar aroma en kracht af door de warmte. Om de olie zich te laten mengen kunt u een scheutje melk toevoegen aan het badwater, of de bodyolie mengen met bad/douchegel.
Niet gebruiken bij hoge bloeddruk, zwangerschap en lactatie.


Prijs: € 57,95 - ean: 8420471011565
Ook gekocht:
Basis Sensitive Lippenbalsem

Basis Sensitive Lippenbalsem

met bio-jojoba en amandelolie

4.5gr, Prijs:€ 2,99
Lavera

Rejuvenating Body Oil

Rejuvenating Body Oil

verjongende olie voor lichaam en geest

150ml, Prijs:€ 66,95
Alqvimia

Queen of Egypt Body Oil

Queen of Egypt Body Oil

magie voor drukbezette vrouwen

150ml, Prijs:€ 59,95
Alqvimia

Anti Stress Body Oil

Anti Stress Body Oil

voor lichamelijke en geestelijke ontspanning

150ml, Prijs:€ 59,95
Alqvimia