search
 

Huidtype: 

Merken: 

Uitvoering: 







10% Urea lotion




200ml,  € 17,95   

Met ureum voor de dagelijkse verzorging van extreem droge en ruwe huid.

Ureum werkt als een natuurlijke vochtinbrengende factor op een gezonde menselijke huid. Met extreem droge huid, atopische dermatitis en psoriasis, wordt het ureumgehalte van de huid sterk verminderd en kan de huid minder vocht opnemen dan de gezonde huid. Daarom kan de huid met onze 10% ureumlotion nr. 6 worden geleverd met de ontbrekende hoeveelheid ureum en biedt het ons, samen met ons lacto-intensieve actieve complex, intensieve zorg voor de aangetaste huid.

Effectieve ondersteuning ontvangt de lotion door de meegeleverde jojoba-olie, die sterk lijkt op de structuur van de menselijke talg van de huid. Het heeft een verzachtend effect op het hoornvlies en heeft een uitgesproken vochtbesparend effect.

De applicatie verhoogt het vochtgehalte van de huid en jeuk en uitzetting verminderen. Geschubde huid ziet er verzacht uit en de huid wordt weer glad en soepel.




Aqua, Urea, Glycerin, Sodium Lactate, Lac*, Myristyl Myristate, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-4 Laurate/Succinate, Lactic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopherol, Oryzanol, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate

 


Prijs: € 17,95 - ean: 4260026691132
Ook gekocht:
Gezichtscrème Kweepeer

Gezichtscrème Kweepeer

beschermende hydraterende verzorging

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

ExtroDerm Intensive Cream

ExtroDerm Intensive Cream

voor de droge en gevoelige huid

50ml, Prijs:€ 22,49
Dado Sens

Alka Creme

Alka Creme

50ml, Prijs:€ 14,95
Alka