Tints of Nature

Bent u wel eens in de weer geweest met een chemisch haarverf waar uw hoofdhuid van ging irriteren of zelfs de hoofdhuid helemaal mee kleurde? Waarvan uw haar na de behandeling aanvoelde als touw. Of spetters op uw kleding die er in de was niet meer uitgingen? Er is een natuurlijke oplossing om uw haar prachtig te kleuren: met Tints of Nature.

Tints of Nature is een natuurlijke niet uitwasbare kleurgel die u veilig en eenvoudig op het haar aanbrengt en die ervoor zorgt dat u uw haar probleemloos kunt kleuren. Ook op gepermanent haar of over andere haarkleursystemen en zelfs op met henna behandeld haar.
De serie met 22 prachtige en trendy kleuren dekt grijs haar in één keer en conditioneert het terwijl u kleurt. De natuurlijke kleuren komen tot stand doordat gebruik is gemaakt van kwalitatief zeer goede en milde pigmenten. Verder bevat Tints of Nature natuurlijke plantenextracten zoals Aloë Vera dat het uitdrogen van het haar voorkomt en het haar weer zacht, glanzend en soepel maakt en de kleur nóg langer vasthoudt. Sinaasappel en grapefruitextracten om de conditie van het haar te verbeteren. En Vit. E en wortelextracten om de haarschacht te beschermen. Belangrijk is dat Tints of Nature, in tegenstelling tot veel andere merken, geen ammonia en geen resorcinol bevat.

Een verpakking Tint of Nature is goed voor 1 à 3 behandelingen, afhankelijk van uw haarlengte.

Een permanente haarverf opent de haarschacht om kleurstoffen in de haarkern aan te brengen. Lavendula heeft Herbatint en Tints of Nature permanente haarverven in het assortiment omdat opening van de haarschacht tot nu toe de enige manier is om de kleuring van grijs haar te garanderen.
Echter, alle permanente haarverven bevatten schadelijke ingrediënten zoals waterstofperoxide om de haarschacht te openen en PPD’ s voor de haarkleuring. Wij adviseren u om tijdens zwangerschap geen permante haarverf te gebruiken. U vindt in ons assortiment ook 100% natuurlijke haarverven, van Sante of Logona, die in combinatie met het voorbehandelingproduct van Logona een redelijk goede grijsdekking geeft.

Producten:

Haarverzorging
  • Haarverf permanent
  • Haarverf semi perm.
  • Verzorging