Zuii maakt zich sterk voor de natuur, en de liefde voor Moeder Aarde

Zuii is gecertificeerd biologisch en heeft de essentie van de natuur omarmd met een unieke compositie van plantaardige ingrediënten die de huid verzorgen, beschermen en verbeteren.

Met Zuii kun je elke wenselijke ”look” creëren van subtiel natuurlijk tot klassiek, of juist heel trendy en exotisch. Zuii bevat geen petrochemische stoffen, geen parabenen, geen talk, geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten.
Uiteraard nooit getest op onze dierenvrienden, maar op menselijke vrijwilligers. Zuii maakt zich sterk voor de natuur, en de liefde voor Moeder Aarde. Zuii is een kleinschalig Australisch familiebedrijf, bestaande uit een bevlogen moeder en dochterteam.

Zuii’ s Bloemen Boeket

zuii In plaats van talk als bindmiddel maakt Zuii gebruik van fijn gemalen bloemen. Dit is uniek in de wereld van make-up en Zuii heeft een patent op deze exceptionele technologie. Mede hierdoor is Zuii Flora make-up een huidverzorgende decoratieve lijn.

Rosa Damascena: de rozenknopjes bevatten veel vitamine C, wat bijzonder heilzaam is bij het helpen genezen van littekens,
een beschadigde huid, vlekjes en acne, alsook bij eczeem en hyperpigmentatie. Dit ingrediënt kalmeert, verzacht en beschermt de huid.

Jasminim Officinale: jasmijn bloesem bevordert het herstel van een geïrriteerde en/of beschadigde huid. Heeft een verzachtende werking.

Chamomilla Recutita: kamille bloesem is een van de oudste medicinale planten, is ontstekingsremmend, kalmerend en helend. Zeer effectief voor een gevoelige huidProducten:

Cosmetica
  • Eyeshadow
  • Lippenstift
  • Flora Blush
  • Lippgloss
  • Powder Foundation
  • Liquid Foundation