Elizabeth Barbalich, de bedenkster achter Antipodes hecht groot belang aan de ecologische bedrijfsvoering van haar onderneming en geeft graag lezingen over de buitengewone werkzaamheid van bioactieve, natuurlijke huidverzorging

Na een opleiding en carrière in de wetenschap werd haar passie aangewakkerd om een natuur-centered levensstijl te gaan leiden. Ze stapte over op een dieet van organische voeding en sappen en ging natuurgeneeskunde studeren. daarbij bestudeerde ze de werking van unieke bioactieve botanische extracten van Nieuw-Zeeland - de helende geheimen van Maoridom.

Met enkele toonaangevende Nieuw-Zeelandse cosmetica chemici onderzocht ze verschillende samenstellingen, wat resulteerde in zeven producten die werden geproduceerd onder de naam Antipodes. Het assortiment is inmiddels verdrievoudigd en er volgen zeker nog veel producten, van recepturen die nu nog in ontwikkeling zijn.

Vanaf de oprichting heeft Antipodes een enorm succes want de recepturen raken een gevoelige snaar, namelijk het verlangen naar een pure, eerlijke huidverzorging die bovendien uitstekende resultaten levert. Antipodes wordt nu verkocht in Hong Kong, Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Slovenië, Nederland, Australië en in 220 winkels in Nieuw-Zeeland.


Producten:

  • Cosmetica

  • Gezichtsverzorging

  • Lichaamsverzorging

  • Handen en voeten