Dr. Hauschka Shampoos verzorgen de hoofdhuid
Een gezonde hoofdhuid is de belangrijkste basis voor mooi haar. Shampoos wassen en verzorgen daarom niet alleen het haar maar ook de hoofdhuid. Heilzame planten in dr. Hauschka Haarverzorging versterken en reguleren in de eerste plaats de functies van de hoofdhuid.

Bevrijding van uw haar
Conventionele haarverzorgingsproducten kunnen tensiden zoals natriumlaurylsulfaat bevatten. De tensiden staan bekend om hun reinigende vermogen maar verhogen de kans op huidirritatie. Vaak zijn ze zo wasactief dat ze de hoofdhuid uitdrogen en daardoor de talgproductie overmatig stimuleren.
Dr. Hauschka ziet bewust af van deze tensiden en zet milde suikertensiden in, die zacht en tegelijk werkzaam reinigen. De shampoos zijn zo mild dat zelfs een gevoelige hoofdhuid deze zeer goed verdraagt.

Als u overstapt op een natuurlijke shampoo, is dat een bevrijding voor uw haar en hoofdhuid. In deze 'omschakelfase' van ongeveer vier weken, zullen haar en hoofdhuid in balans komen, terwijl synthetische stoffen uitgewassen worden. U haar beloont u met een natuurlijke glans en volume.
Klik op een afbeelding voor meer productinformatie
Neem Haarlotion
versterkend en stimulerend
Inhoud: 100 ml,  Prijs: € 14,50
Neem Haarkuur (olie)
vitaliserend voor droog en beschadigd haar
Inhoud: 100ml,  Prijs: € 18,95
Jojoba Conditioner
intensieve verzorging voor ieder haar
Inhoud: 200ml,  Prijs: € 15,50