Khadi - BDIHHaarverzorging

Amla Shampoo


Volume en glans


binnenkort weer leverbaar

210ml,  Prijs: 9,90   

Deze Amla shampoo is een echte aanrader. Het stimuleert de haargroei en gaat haaruitval tegen. Amla voedt en versterkt het haar en de wortel en vertraagt voortijdige vergrijzing van het haar, gaat roos tegen en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Het haar krijgt een natuurlijke glans en zijdezachte textuur.

Tulsi, Bhringaraj & Brahmi versterken de wortels van het haar en Amandel, Shikakai & Aloë Vera verzachten en hydrateren. Henna in combinatie met Shikakai verzorgen en voeden het haar en Neem houdt de hoofdhuid schoon en vrij van roos. Brahmi & Bhringaraj worden sinds oudsher gebruikt om haaruitval te voorkomen en de hoofdhuid koel te houden.

De schuimvorming van deze natuurlijke shampoo is mild maar effectief. Geschikt voor alle haartypes en aanbevolen bij dof en beschadigd haar en gespleten haarpunten.

Geschikt voor dagelijks gebruik.

De shampoos van Khadi zijn vrij van sulfaten, siliconen, alcohol en parfum. Vegan & BDIH keurmerk


Gebruik:

Neem een kleine hoeveelheid shampoo en verspreid het op de hoofdhuid (haaraanzet). Was van boven naar de zijkanten. Dit bevrijdt de hoofdhuid en het haar wortels van vuil en vet. Verspreid vervolgens het schuim in de haarlengtes en was het. Naspoelen. Gebruik niet te heet water.

Prijs: € 9,90