Zao Make-Up,  CosmeticaMascara

Structuring mascara 080 zwart

9ml,  Prijs: 18,50   

Mascara is jouw geheime wapen! Het verbetert je look voor elke gelegenheid en is ontworpen om een intense kleur en volume, met behoud van hydratatie, te geven. ZAO mascara vermindert de kans op roodheid en irritatie aan de ogen. Het bevat hoogwaardige grondstoffen en is geschikt voor regelmatig gebruik, gevoelige ogen en contactlensdragers.

Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en modern design, de bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een duurzaam katoenen zakje. De combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt een product van ZAO een perfect cadeau!

Gebruik: Begin met de bovenste wimpers, houd de borstel horizontaal dichtbij de wortel van de haren, ga met een zigzaggende beweging naar boven en herhaal dit. Concentreer je op de uiteinden om je ogen te vergroten. Breng voorzichtig wat mascara aan op de onderste wimpers, zonder dat je ze te veel belast.
ZAO beauty tip: Mascara is het belangrijkste onderdeel van je beauty case, slechts een vleugje mascara kan wonderen verrichten! Enkele tips voor een snelle en eenvoudige “schoonheids” routine: voordat je mascara op doet, moet je er altijd voor zorgen dat de wimpers droog en vrij van crème of olie zijn. Breng eventueel een klein beetje poeder aan. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat uw mascara niet zal vlekken en nog langer blijft zitten. Open de mascara voorzichtig en in een beweging! Vermijd pompen om het product op de borstel te houden, maar zorg ervoor dat de borstel niet te vol is. Als dit wel het geval is, verwijder dan voorzichtig het overtollige met een tissue en niet bij de opening van de mascara. Als je een paar druppels van mascara op je huid heb gekregen nadat je het hebt gebruikt, wacht dan tot de mascara droog is en veeg het er daarna af met een wattenstaafje. Als je al foundation op hebt gedaan kun je een klein beetje foundation op het wattenstaafje doen, zodat de teint hetzelfde blijft.
Prijs: € 18,50