search
 







Health caps day 3 Vital




6caps,  € 2,75   

MORINGA, CRANBERRY, PASSIEVRUCHT, CHLORELLA, AVOCADO, LEVERTRAAN

Moringa

De moringa boom wordt ook wel ‘wonderboom’ genoemd. Dit is omdat de bladeren en vruchten een medicinale werking en een hoge voedingswaarde hebben. Ze zeggen dat moringa een positieve werkingen heeft op het lichaam. Zo stimuleert moringa de stofwisseling, het immuunsysteem en de spieropbouw. Daarnaast kan moringa bescherming bieden aan de de lever en de maagwand, energie verhogen en de stemming verbeteren. Moringa bevat veel vitamines en minarelen, zo bevat moringa onder andere vitamine A, B, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, K, E, chlorofyl, aminozuren en caroteen. Daarnaast bevat moringa ook veel mineralen zoals zoals zwavel, zink, koper, calcium, selenium, fosfor, mangaan, magnesium en kalium.

Cranberry

Cranberry kan erg goed zijn voor de blaas. Daarnaast ondersteunt deze bes het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel. Ook kan cranberry goed zijn voor hart- en bloedvaten.  De vitamines die cranberry bevat zijn onder andere vitamine B1, B2, B5, B6, B11, C, E en K. De mineralen die cranberry bevat zijn mangaan, koper, ijzer, kalium, calcium, magnesium, fosfor en zink.

Passievrucht

Passievrucht kan erg effectief zijn in het verlagen van de bloedruk. Ook kan het het cholesterol gehalte verminderen. Passievrucht kan als stemmingsversterker werken en heeft een hoog gehalte antioxidanten. Er zitten verschillende B vitamines, vitamine C en A in de passievrucht. Mineralen die in de passievrucht zitten zijn onder andere calcium, koper, magnesium, fosfor en kalium.

Chlorella

Chlorella beschikt over veel vitamine A. Daarnaast heeft chlorella veel mineralen. De mineralen die in chlorella zitten zijn: ijzer, zink, natrium, kalium en het spoorelement selenium. Chlorella is mogelijk de krachtigste natuurlijke ontgifter van zware metalen en andere gifstoffen. Daarnaast kan chlorella een positieve werking op allerlei infecties in het lichaam bieden.

Avocado

Avocado kan bijdragen aan een gezonde zwangerschap, dit komt mede door de vitamine B11 (foliumzuur) die in de avocado zit. Avocado kan de eetlust verminderen en kan voor een mooiere huid zorgen. Ook kan deze vrucht de bloedsuikerspiegel reguleren. Vitamines die in de avocado zitten zijn onder andere vitamine B5, B6, B11 en C. Mineralen die in de avocado zitten zijn onder andere kalium, magnesium, koper en mangaan.

Levertraan

Levertraan barst van de vitamine A. Vitamine A is met name goed voor het gezichtsvermogen. Daarnaast kan vitamine A erg goed helpen bij een aantal lichaamsproblemen zoals acne, menstruatieklachten en de verlichting van maagzweren. Twee andere belangrijke ingrediënten van levertraan zijn vitamine D en omega3-vetzuren. Omega 3-vetzuren kunnen goed zijn voor de hart en bloedvaten. Bovendien lijkt het dat de docosahexaeenzuur dat in levertraan verwerkt zit de werking van de hersenen verbeteren.

 

WIST U DAT?

  • Moringa een natuurlijke multivitamine is.
  • Cranberry blaasontsteking kan helpen voorkomen
  • Passievrucht een exotische vrucht is die het ultieme antioxidant bommetje is.
  • Chlorella een mini-algje is die mogelijk de krachtigste natuurlijke ontgifter is
  • Avocado’s een indrukwekkende voedingswaarde hebben. Avocado is o.a. rijk aan gezonde vetten, mineralen, vezels en vitamines zoals B5 en B11.
  • Levertraan vroeger vaak werd gebruikt als voedingssupplement voor jonge kinderen vanwege de vitaminerijke eigenschappen.

 




Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan alvorens een deskundige.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Allergenen: levertraan bevat ingrediënten afkomstig van een vis.
Vrij van gluten, lactose en kunstmatige geur en kleurstoffen.
Vrij van niet-natuur identieke synthetische vitamines.

Plantaardige capsules.
Droog en koel bewaren


Prijs: € 2,75 - ean: 8719326170305