search
 







Nagellak Free

Icy Lavender




5ml,  € 12,95   

› Your Affirmation: I am Free‹

Als u van pastelkleuren en lichte tinten houdt, dan is> Free< een geweldige kleur voor u. We beschrijven deze tint als een ijzige lavendeltint en dit is een perfecte pasteltint voor deze herfst en winter vanwege de subtiele blauwe ondertoon die een lichte sering van lila bevat.




ETHYL ACETATE, BUTYL ACETAT, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, PENTAERYTHRIL TETRAISOSTEARATE, PHOSPHORIC ACID, CI 77891, CI 77499, CI 77007, CI 77742


Ons doel is om bij elk van onze producten een perfecte harmonie te creëren tussen een zeer hoge kwaliteit en de grootst mogelijke natuurlijke oorsprong. Al onze producten zijn vegan en vrij van wreedheid en we zijn er trots op geregistreerd te zijn door Vegan Society en PETA. Onze producten zijn ook 14-vrij, wat betekent dat ze vrij zijn van de volgende schadelijkste ingrediënten die nog steeds vaak worden gebruikt bij de productie van nagellak: ftalaten (inclusief dibutylftalaat (DBP), diethylhexylftalaat (DEHP)), tolueen ( ook: methylbenzeen), xyleen, kamfer, formaldehyde, formaldehydehars, ethyltosylamide, trifenylfosfaat, hars, organohalogeenverbindingen (AOX), parabenen, siliconen, geuren, dierlijke ingrediënten. Bovendien bevat deze nagellak geen microplastics. Al onze nagellakken zijn van hoge kwaliteit met levendige kleuren vanaf de eerste spread en een houdbaarheid van maximaal zeven dagen.


Prijs: € 12,95 - ean: 705632697320