search
 







Skin Brightener Bio-Gel

met Aloe, Neroli & Immortelle


momenteel niet leverbaar

50ml,  € 29,00   

Skin Brightener Bio-Gel | with Aloe, Neroli & Immortelle


Skin Brightener Bio Gel met aloë, neroli & immortelle voor donkere vlekjes en een oneffen teint, deze verhelderende Bio-Gel combineert de beste biologische Aloë Vera met Neroli, Immortelle & Zoethout in een stralende en regeneratieve formule. Rijk aan essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die helpen pigmentvlekken te verhelderen en verkleuring tegen te gaan voor een stralende, egalere teint
Aloë Vera: Koel en kalmeert de huid. Verbetert de hydratatiebarrière en vermindert verkleuring van de huid. Neroli: vermindert pigmentvlekken en een doffe huid. Immortelle: krachtige regeneratieve eigenschappen voor een helderder en gelijkmatiger huid. Zoethout: streeft naar melanine productie, helpt pigmentvlekken te verminderen en voorkomen.

Hand gemaakt met liefde| Voor alle huidtypes, donkere vlekken en ongelijkmatige teint| Veilig in gebruik tijdens zwangerschap| Voor vrouwen en mannen | Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Milieuvriendelijke verpakking

Glazen fles

FSC-gecertificeerde buitendoos

Hoe onze verpakkingen te recyclen: glazen flessen en FSC-gecertificeerde buitendozen zijn 100% recyclebaar. Pompen en doppen zijn niet recyclebaar (vanwege gemengde materialen) en moeten apart worden weggegooid.



Gebruik: Voor gezicht & lichaam. Gebruik 's-ochtends en 's-avonds. Gebruik je vingers om een dunne laag gel zachtjes in de huid te masseren. Neem voor de beste resultaten de tijd om de gel volledig te laten absorberen. Test het op een klein stukje huid voor gebruik, ga niet verder als er irritaties optreden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik vanaf de leeftijd vanaf 3 jaar. 
Wellness tip: Geniet van het heerlijke natuurlijke aroma voordat je het in de huid masseert.


Prijs: € 29,00 - ean: 5060276388931