search
 







Vitamine D-50

Hoog gedoseerde vitamine D3


momenteel niet leverbaar

120tab,  € 24,95   

Kom je weinig buiten of krijg je weinig zonlicht op je huid? Vitamine D wordt in je huid aangemaakt onder invloed van de zon. Vitamine D ondersteunt je immuunsysteem en is goed voor het skelet en voor het behoud van sterke botten. Door onvoldoende zonlicht of onvoldoende vitamine D in de voeding en in sommige situaties is de lichamelijke behoefte aan vitamine D verhoogd. Daarbij kan vitamine D helpen om de risico's van vallen te verminderen*, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vitamine D-50 is een hoog gedoseerd voedingssupplement dat je als aanvulling op je voeding kunt gebruiken.

Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Vitamine D  is ook goed voor de normale werking van spieren. Verder draagt vitamine D bij tot normale fosforgehalten en normale calciumgehalten in het bloed. Bovendien speelt vitamine D een rol een rol in het proces van weefselgroei en –ontwikkeling, en tot slot is vitamine D van belang voor het behoud van sterke tanden. 

  1. Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 20 microgram vitamine D. Vallen kent meerdere risicofactoren. Verandering van één van deze risicofactoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben.


de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Adviesleeftijd 12+


Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (2000ie) 50 mcg

Ingrediënten:
Dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide).


Prijs: € 24,95 - ean: 8714439517610
Ook gekocht:
316 Vitamine C 1000 mg

316 Vitamine C 1000 mg

met Bioflavonoiden

180tab, Voordeel:
van € 31,95 voor € 28,05
AOV

Tri zink-25

Tri zink-25

60cap, Prijs:€ 11,95
Orthica

107 Multi basis junior

107 Multi basis junior

60kauwtab, Voordeel:
van € 15,50 voor € 13,55
AOV

B12 Methylcobalamine 5000µg

B12 Methylcobalamine 5000µg

Biologisch actieve vorm

60tab, Prijs:€ 14,9
Vitakruid