search
 







Bio Baobab Shampoo




280ml,  € 9,95   

Geformuleerd met baobabolie en Indiase zeepnoot, is het speciaal ontworpen om je haar dikker te maken en het volume te verbeteren. De shampoo verwijdert moeiteloos vuil, overtollig talg en resten van stylingproducten van het haar en de hoofdhuid.

De biologische shampoos van Planeta Organica bevatten geen agressieve oppervlakte-actieve stoffen die droog en breekbaar haar kunnen veroorzaken; in plaats daarvan zijn ze geformuleerd met oppervlakte-actieve stoffen op plantaardige basis, zoals zeepnotenextract. Natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen produceren een zacht schuim en reinigen het haar zeer delicaat zonder het te ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Ze zijn hypoallergeen en veilig, zelfs voor de gevoelige hoofdhuid.

Naast het zeepnootextract bevat de shampoo natuurlijke ingrediënten die helpen het haar te verzorgen. Het gaat onder meer om baobabolie, koffie-extract en honingklaver-extract. Baobabolie wordt al lang door Afrikaanse vrouwen gebruikt om hun huid en haar te verzorgen. Ze gebruiken het om hun haar dikker en sterker te maken. Baobabolie voorziet het haar van vetzuren, aminozuren en vitaminen, verbetert de structuur, herstelt de natuurlijke kracht van het haar en vergroot het volume.

Ethiopisch koffie-extract heeft een verfrissende en verjongende werking op de hoofdhuid. Het stimuleert de groei van sterk en gezond haar en helpt de natuurlijke glans te herstellen. Honingklaver extract verlicht jeukende en schilferige hoofdhuid, en elimineert bacteriën en schimmels die roos veroorzaken.

Bevat 97,8% natuurlijke ingrediënten en 10% biologische ingrediënten. Cosmos Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens Cosmos-norm. Vrij van SLS, parabenen, minerale oliën en dierlijke producten. Gecertificeerd veganist.



Aanbrengen op vochtig haar, masseren om te laten schuimen, grondig uitspoelen, herhalen indien nodig.


Aqua, Melilotus Albus (honingklaver) bloem/blad/stengel extract*, natrium cocosulfaat, decyl glucoside, cocamidopropyl betaïne, natriumchloride, Adansonia Digitata (baobab) zaadolie*, Coffea Arabica (Koffie) Zaad Extract*, Sapindus Trifoliatus (Zeepnoot) Vrucht Extract, Glycerine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Natrium Benzoaat, Kalium Sorbaat, Citroenzuur, Parfum.
(*) ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

 


Prijs: € 9,95 - ean: 4743318100548