search
 







Herstellende nachtcrème

"Night Recovery Cream"


momenteel niet leverbaar

50ml,  € 14,95   

Deze crème, op basis van Cladonia Organic Snow Cladonia Hydrolyzer, verbetert de elasticiteit van de huid, activeert de natuurlijke regeneratieprocessen terwijl de huidcontouren worden verbeterd en rimpels worden verminderd.

Herstellende nacht gezichtscrème

Hydrolate is een cocktail van geconcentreerde vitaminen en micro-elementen, verkregen door distillatie van planten. Gezichtsverzorgingsproducten op basis van hydrolaten zorgen voor een intensieve verzorging van de huid en maken haar zacht en fluweelachtig. De SNEEUWKLADONIA-plant, met de hand geoogst en in het wild verzameld, dankt haar verbazingwekkende werking op de huid aan haar hoge gehalte aan etherische zuren.

Het hydrolysaat van SNOW CLADONIA helpt de huid te verjongen en te liften en voorkomt de vorming van fijne lijntjes. De biologische olie van de Siberische den, een unieke natuurlijke bron van meervoudig onverzadigde zuren, vitamine E en F, voedt en verzacht de huid. HYALURONISCH ACID hydrateert de huid diep en verhoogt haar stevigheid en elasticiteit. Vitamine E is een krachtige antioxidant die het verouderingsproces van de huid helpt vertragen.




Aqua (water)Melilotus Albus Extract [1]OctyldodecanolCaprylic/capric TriglycerideButyrospermum Parkii (Shea) Butter [1]GlycerolGlyceryl Stearate SECetyl PalmitateCoco Caprylate/ CaprateSucrose PolystearateSaccharide IsomerateTocopherolflavocetraria nivalis water (WH, H) [1]Linum Usitatissimum Zaadolie [1]Triticum Vulgare (Tarwe) Kiemolie [1]Oenothera Biennis (Teunisbloem) Olie [1]Pinus Sibirica Zaadolie (WH) [1]Kamille Recutita (Matricaria) Bloemenextract [1]Calendula OffIcinalis (Calendula) Bloemenextract [1]Scutellaria Baicalensis Wortelextract [1]Aquilegia sibirica bloem/blad/steelextract (WH) [1]Eleutherococcus Senticosus (Ginseng) extract (WH) [1]schisandra chinensis fruitextract (WH) [1]Sorbus Aucuparia (lijsterbes) fruitextract (WH) [1]NatriumhyaluronaatNatrium StearoylglutamaatXanthaangomBenzylalcoholDehydroazijnzuurNatriumbenzoaatKaliumsorbaatNatriumcitraatCitroenzuurPerfume (Geur)LimoneenCitraalCitronellolLinalool
van gecontroleerde biologische landbouw
WH - uit wilde collectie H - botanisch hydrosol


Prijs: € 14,95 - ean: 4743318118888
Ook gekocht:
Vitamine E gezichtsscrub

Vitamine E gezichtsscrub

voor alle huidtypen

100ml, Voordeel:
van € 17,95 voor € 15,75
Earth-Line

Aloe Vera dag- en nachtcrème

Aloe Vera dag- en nachtcrème

Voor normale of vochtarme huid

50ml, Prijs:€ 16,99
Harmonie

Skin Food

Skin Food

Voedende alles-in-één crème voor gezicht en lichaam

75ml, WeledaAktie:
van € 10,99 voor € 8,15
Weleda

Speick Men Showergel voor Hair + Body

Speick Men Showergel voor Hair + Body

een verkwikkende douchegel

250ml, Prijs:€ 7,15
Speick