search
 







Bio Baobab bodyscrub




300ml,  € 11,25   
Geformuleerd met 100% biologische baobabolie, geproduceerd in Afrika, is het ontworpen om uw huid vlekkeloos schoon te maken en de elasticiteit te verbeteren.

Exfoliëren is een belangrijk onderdeel van uw lichaamsverzorgingsroutine. Scrubs en peels verwijderen dode opperhuidcellen, vuil, viezigheid en overtollige olie van het huidoppervlak, maken de huid zacht en glad, stimuleren de vernieuwing van huidcellen, verbeteren de microcirculatie en helpen cellulitis te voorkomen. De natuurlijke lichaamsscrub van Planeta Organica bevat abrikozenpitten in poedervorm en zeezout die als een natuurlijk scrubmiddel fungeren. Ze polijsten de huid op delicate wijze zonder haar te beschadigen, maken haar zachter en gladder en zorgen ervoor dat de huid er fris en stralend uitziet.

Een ander belangrijk natuurlijk ingrediënt in de scrub is baobabolie. Baobab komt oorspronkelijk uit Madagaskar, het vasteland van Afrika, het Arabisch schiereiland en Australië. De zaden van sommige baobab soorten worden gebruikt als een bron van plantaardige olie. Baobabolie is rijk aan vetzuren, vitaminen en andere voedingsstoffen, waardoor het perfect is voor huid- en haarverzorging.

Baobabolie hydrateert de huid diep, maakt haar gladder en steviger, verbetert de huidelasticiteit, vertraagt huidveroudering, gaat pigmentvlekken tegen, helpt striae te voorkomen en maakt de huid zacht en fluweelzacht. De werking wordt aangevuld en versterkt door karitéboter die vergelijkbare eigenschappen heeft.

De scrub bevat ook Ethiopisch koffie-extract. Dit natuurlijke ingrediënt heeft een uitgesproken verjongend en revitaliserend effect. Het stimuleert de microcirculatie, voorkomt cellulitis en laat de huid er stralend uitzien. Zeepnotenextract ten slotte is een milde, natuurlijke oppervlakteactieve stof die veilig is, zelfs voor de gevoelige huid. Het produceert een zacht schuim dat het scrubben vergemakkelijkt.

Geen minerale oliën, geen parabenen, geen SLS. Vrij van dierlijke producten (gecertificeerd veganistisch).

 


Gebruiksaanwijzing. Breng een kleine hoeveelheid product aan op de vochtige huid, masseer, spoel af met warm water.


Ingrediënten. Natriumchloride, glycerine, butyrospermum parkii (sheaboter), organische Adansonia Digitata (baobab) zaadolie, cetearyl alcohol, cocamidopropyl betaïne, organische Prunus Armeniaca (abrikoos) zaad poeder, organische Coffea Arabica (koffie) zaadextract, Sapindus Trifoliatus (zeepnoot) fruitextract, parfum.


Prijs: € 11,25 - ean: 4743318100654