search
 







Nagellak Emotions

Karamel Taupe




5ml,  € 12,95   

Veganistische en tot 87% natuurlijke nagellak op basis van 100% plantaardige oplosmiddelen. Onze nagellakken zijn vrij van Styreen/Acrylates Copolymer (vloeibare vorm van microplastic*). Onze flesjes hebben een optimale grootte van 5ml om onnodig nagellakverspilling te voorkomen.

Emotions is een subtiele caramel-taupe kleurige vegan nagellak met een dekkende finish. Met een base coat, twee lagen nagellak en een top coat blijft deze nagellak ongeveer 4-7 dagen op je nagels zitten zonder te versplinteren.

Onze tip: Gebruik altijd een base coat om de nagels te beschermen en mogelijke verkleuring door kleurpigmenten te voorkomen.



Voor het beste resultaat

Voor de beste dekking raden we twee dunne laagjes nagellak aan. Voor een extra langdurige manicure raden we aan eerst een base coat aan te brengen en daarna een top coat.


ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, TRIETHYL CITRATE, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, MALTOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHOSPHORIC ACID, CI 77510, CI 77891, CI 15880, CI 77499


Ons doel is om bij elk van onze producten een perfecte harmonie te creëren tussen een zeer hoge kwaliteit en de grootst mogelijke natuurlijke oorsprong. Al onze producten zijn vegan en vrij van wreedheid en we zijn er trots op geregistreerd te zijn door Vegan Society en PETA. Onze producten zijn ook 14-vrij, wat betekent dat ze vrij zijn van de volgende schadelijkste ingrediënten die nog steeds vaak worden gebruikt bij de productie van nagellak: ftalaten (inclusief dibutylftalaat (DBP), diethylhexylftalaat (DEHP)), tolueen ( ook: methylbenzeen), xyleen, kamfer, formaldehyde, formaldehydehars, ethyltosylamide, trifenylfosfaat, hars, organohalogeenverbindingen (AOX), parabenen, siliconen, geuren, dierlijke ingrediënten. Bovendien bevat deze nagellak geen microplastics. Al onze nagellakken zijn van hoge kwaliteit met levendige kleuren vanaf de eerste spread en een houdbaarheid van maximaal zeven dagen.


Prijs: € 12,95 - ean: 0311778691322
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Dr.Hauschka Voetcrème

Dr.Hauschka Voetcrème

verfrist en vitaliseert

75ml, Prijs:€ 17,5
Dr. Hauschka

Haarverf Permanent Natural Dark Blonde (6N)

Haarverf Permanent Natural Dark Blonde (6N)

120ml, Prijs:€ 16,49
Tints of Nature