search
 







Citrus Verfrissende Douchecrème

activeert en verfrist


200ml,  € 7,99   

Citrus Verfrissingsdouche geeft je een zachte huidverzorging en energie. De douchecrème heeft een basis van verzorgende sesamolie en milde wasactieve stoffen, met de verfrissende geur van de etherische oliën van biologische citroenen en sinaasappelen. Heerlijk om jezelf te verfrissen op een zwoele zomerdag. En natuurlijk is deze nieuwe douchecrème vrij van synthetische conserveringsmiddelen (zoals parabenen), minerale oliën, kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen en is het biologisch afbreekbaar. Door de huidvriendelijke pH-waarde blijft uw huid gezond en in balans bij het douchen met Weleda’s douchecrèmes.



Je kunt de mild schuimende Citrus Verfrissingsdouche met een washandje, een spons of gewoon met je handen over je lichaam verdelen. Spoel daarna af en geniet van de frisse citrusgeur. Omdat de douchecrème het natuurlijke beschermlaagje van je huid niet aantast maar aanvult, kun je er gerust elke dag mee onder de douche.


  • Citroenolie werkt aangenaam verfrissend en verkwikkend.
  • Sesamolie voedt en verzorgt de huid, bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en vitamine E (natuurlijke anti-oxidanten en radicalenvangers).
  • Suikertenside maakt vettig vuil los, helpt dit verwijderen en zorgt voor een milde schuimvorming.
  • Wasactieve aminozuur reinigt de huid mild, zorgt voor schuimvorming en geeft in combinatie met suikertenside de huid een zacht, aangenaam gevoel.
  • Melkzuur werkt vochtregulerend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat het beschermende vermogen van de zuurmantel verbetert.
  • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
  • Glycerine gemaakt van plantaardige oliën werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid.
  • Carrageen (extract uit rode alg) werkt als consistentiegever en verbetert het huidgevoel.
  • Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
  • Water dient ter verdunning.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën waaronder etherische olie van sinaasappel, mandarijn en grapefruit, verzorgt de huid intensief, werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.
  • Limonene vormt een bestanddeel van plantaardige etherische oliën. Anders dan synthetisch limonene heeft natuurlijk limonene een goede verdraagzaamheid, ook bij mensen met een allergie voor geurstoffen.
  • Linalool vormt een bestanddeel van plantaardige etherische oliën. Anders dan synthetisch linalool heeft natuurlijk linalool een goede verdraagzaamheid, ook bij mensen met een allergie voor geurstoffen.
  • Citral vormt een bestanddeel van plantaardige etherische oliën. Anders dan synthetisch citral heeft natuurlijk citral een goede verdraagzaamheid, ook bij mensen met een allergie voor geurstoffen.

Prijs: € 7,99 - ean: 4001638088275
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Calendula Plantenzeep

Calendula Plantenzeep

gevoelige huid

100gr, WeledaAktie:
van € 7,99 voor € 5,95
Weleda