search
 







Hoofdkussenspray - Eucalyptus

Bij verkoudheid


momenteel niet leverbaar

30ml,  € 8,90   

De fijne geurcompositie van 100% natuurlijke etherische oliën van eucalyptus en dennenhout ondersteunt een goede nachtrust en ondersteunt de bewuste ademhaling in het stressvolle leven van alledag. De kussenspray verfrist textiel.

Bewust ademen is een belangrijk onderdeel van gezondheid en welzijn. Vooral in het koude seizoen is preventieve zorg erg belangrijk om zelfs bij lage temperaturen comfortabel te kunnen voelen. De kussenspray gemaakt van 100% natuurlijke etherische oliën zorgt voor een ontspannende geur en geeft je een fris gevoel van ademhalen. Eucalyptus etherische olie verstevigt en verfrist. Essentiële pijnboomolie ondersteunt een goede nachtrust en zuivert en zuivert niet alleen de lucht in de kamer, maar ook de geest.

De spray wordt direct op het kussen of in de lucht gespoten en verfrist textiel.

EUCALYPTUS GLOBULUS BIO reinigend, versterkend, verfrissend

PINE PINE BIO reiniging, activering

Geurprofiel: Fris



Toepassing: In de kamer of direkt op het kussen sprayen. Ook ideaal voor onderweg. Niet bij kinderen jonger dan 6 jaar gebruiken.

Tip:

Bewust ademen is - zeker in stressvolle tijden - een belangrijk onderdeel van gezondheid en welzijn.Met het PRIMAVERA ademritueel richt je bewust de focus op je ademhaling en draagt ??zo actief bij aan mindfulness.

Breng eerst een paar verstuivingen van de Atmewohl kussenspray aan op je kussen of in de directe omgevingslucht. Ga liggen in een comfortabele houding waarin u graag in slaap valt, bij voorkeur op uw rug. Adem drie keer in door je neus en uit door je mond. Neem bewust de activerende geur van Atmewohl in je op en voel hoe het je luchtwegen vult.

Plaats nu beide handpalmen op je onderbuik. Probeer nu de adem minstens tien ademhalingen door je lichaam te laten stromen tot aan je handpalmen. Bij elke ademhaling voel je dat je adem een ??beetje vrijer wordt, dieper stroomt en je geest langzaam rustiger wordt. Met een beetje oefening kun je jezelf naadloos in slaap laten vallen door bewust ademen.

Belangrijke opmerking: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid afspoelen met water/douchen. Gesloten houden/bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren naar de verwijdering van gevaarlijk afval.


ingrediënten

Alcohol* bio, water, eucalyptus globulus* bio, stone pine* bio en andere 100% natuurlijke etherische oliën

*bio/org = gecertificeerde biologische teelt

**natuurlijke componenten van 100% natuurlijke essentiële oliën


Alkohol* bio, Wasser, 100 % naturreine ätherische Öle, äth. Eukalyptusöl* bio, äth. Eukalyptus Radiata Öl* bio, äth. Lavendelöl* bio, äth. Thymianöl* bio, äth. Myrtenöl* bio


Prijs: € 8,90 - ean: 4086900215207
Ook gekocht:
After Sun Lotion

After Sun Lotion

vernieuwde formule

200ml, Voordeel:
van € 10,49 voor € 9,15
Lavera

Saline Tandpasta

Saline Tandpasta

beschermt tegen tandsteen

75ml, Prijs:€ 5,99
Weleda

Hoofdkussenspray - Slaap lekker

Hoofdkussenspray - Slaap lekker

Slaaptherapie

30ml, Prijs:€ 10,95
Primavera

Rozenhydrolaat bio

Rozenhydrolaat bio

100ml, Prijs:€ 14,95
Primavera