search
 







Morning Wellness Spray




120ml,  € 14,95   

Morning Wellness Spray is geluk in een flesje met een zucht van opluchting! Deze geweldige en verkwikkende spray van aromatherapie voor de zwangerschap, humeurige baby, en kinderen van alle leeftijden. bevat enkel pure etherische oliën en bloemextracten. De gember-citrus geur van Morning Wellness Spray kalmeert buikjes en maakt blij. Houd de spray in de handtas om te helpen bij onverwachte nare geuren, tijden autoritten, op beddenlakens - overal waar je snel een gevoel van Ahh nodig hebt.

Voor een instant gevoel van zalige opluchting om mama (of een wagenziek kind) door het moment heen te helpen, spray een beetje op de polen en adem in.

Omdat het geen onnatuurlijke fixeermiddelen bevat, blijft de volledig natuurlijke geur niet eindeloos hangen, en om dat veilig en natuurlijk is, kan je het keer op keer, indien nodig, gebruiken.

Waar gebruiken mama's het nog meer voor?

  • Reisziekte
  • Griep
  • Zwangerschapsmisselijkheid
  • Misselijkheid door chemotherapie
  • Geïrriteerde mama's en kleintjes



Water, Citrus aurantifolia (organic lime) oil, Zingiber officinale (ginger) oil, Citrus reticulata (tangerine) peel oil, Citrus sinensis (organic sweet orange), Olea europa (organic olive) oil, Vanilla planifolia (organic vanilla) fruit extract


Prijs: € 14,95
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Conditioner Kamille

Conditioner Kamille

Voor blond en geblondeerd haar

250ml, Prijs:€ 8,29
De Traay

Multi prena fem

Multi prena fem

120softgels, Voordeel:
van € 57,95 voor € 50,95
Orthica

Intense Volumizing Mascara Zwart

Intense Volumizing Mascara Zwart

13ml, Voordeel:
van € 12,99 voor € 11,35
Lavera