search
 







Kruidenthee Nr. 22 Salusan

Nachtrust




15st,  € 5,35   

Salus Salusan nr. 22
Nachtrust*

Met o.a. citroenmelisse voor een gezonde nachtrust
Kalmerende en rustgevende thee met onder andere hopbel, citroenmelisseblad en lavendelbloem dat helpt te ontspannen in perioden van stresssituaties of onrustig slapen. De kruiden zorgen voor stabiliteit en ontspanning. Dankzij de milde invloed kan de thee ook overdag gedronken worden. Voor het slapen gaan bevordert de thee een goede en natuurlijke nachtrust.

•    Kruidenmengsel met o.a. hopbel, citroenmelisseblad en lavendelbloem dat helpt te ontspannen in perioden van stresssituaties of onrustig slapen. 
•    Hoogwaardig kruidenmengsel volgens oud recept en aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen aangepast. 

Over Salus gezondheidstheeën 
Salus gezondheidstheeën bevatten kruiden voor 3 verschillende functies. Het grootste deel van het mengsel bestaat uit kruiden die de gezondheid ondersteunen. Daarnaast kan het mengsel kruiden bevatten die de invloed van de hoofdbestanddelen ondersteunen en zinvol aanvullen.

Tenslotte is natuurlijk ook de smaak en samenstelling van het product belangrijk. Om die reden worden er soms nog aromatische kruiden of kleurige bloemen toegevoegd, die de smaak of het uiterlijk van de thee verbeteren.

Het streven van Salus is, om kruidenmengsels te ontwikkelen met een optimaal gehalte aan werkstoffen én een goede smaak.



Een theezakje in een kopje met vers gekookt water overgieten, 5-10 minuten laten intrekken, vervolgens het builtje verwijderen. Twee- tot driemaal per dag een kopje thee tussen de maaltijden door drinken.


Citroenmelisseblad (Melissa officinalis), hopbel (Humulus lupulus), lavendelbloem (Lavandule angustifolia), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), kamillenbloem (Matricaria recutita), anijsvrucht (Pimpinella anisum), goudbloem (Calendula officinalis), rozenbottelschil (Rosa canina).


Prijs: € 5,35 - ean: 4004148012228
Ook gekocht:
Yogi Tea Breathe Deep

Yogi Tea Breathe Deep

17zakjes, Prijs:€ 3,92
Yogi Tea

Duizendblad thee

Duizendblad thee

15st, Prijs:€ 4,29
Salus

Kruidenthee Nr. 8 alpenkraft / luchtwegen

Kruidenthee Nr. 8 alpenkraft / luchtwegen

15st, Prijs:€ 5,35
Salus

Butterfly Effect Mascara Zwart

Butterfly Effect Mascara Zwart

11ml, Voordeel:
van € 11,49 voor € 10,05
Lavera