search
 

Khadi - BDIHHaarverzorging ( Droog haar /Normaal haar /Shampoo)


Herbal Hairwash Powder

Haar zeep


momenteel niet leverbaar

150gr,  Prijs: € 10,50   

Khadi herbal Hair wash is een Ayurvedisch recept van bloemen, kruiden en fruitextracties, aanbevolen om de hoofdhuid schoon te houden en als voeding voor de haarwortels, de haargroei te bevorderen. Khadi Herbal hair wash powder reinigt de hoofdhuid zonder het haar en de hoofdhuid van zijn natuurlijke oliën te ontdoen. Regelmatig gebruik maakt je haar sterk en voorkomt breuk.

Reetha ofwel de Indiase zeepnoot is een natuurlijke reiniger. Het wordt al eeuwenlang in India gebruikt voor het wassen van haar. Shikakai is een natuurlijke haarconditioner. Amla geeft glans aan het haar en versterkt de haarwortels. Vasaka voorkomt hoofdhuidinfecties. Bhringaraj, wat de koning van het haar in het Sanskriet betekent, houdt de hoofdhuid koel en voorkomt dat haar uitvalt. Neem & Tulsi zijn antibacterieel en fenegriek voorkomt roos. Henna verzorgt haar en heeft samentrekkende eigenschappen die de hoofdhuid gezond houden. Citroen is een natuurlijke reiniger. Hibiscus is een natuurlijke conditioner voor haar en bevordert de haargroei. Jamun is antibacterieel en heeft een verkoelend effect op de hoofdhuid waardoor haarverlies als gevolg van warmteontwikkeling wordt voorkomen. Mango werkt samentrekkend, werkt antibacterieel en verkoelt de hoofdhuid.

Khadi herbal Hair wash is extreem mild en gunstig voor mensen met een gevoelige huid. Vrij van chemicaliën of conserveermiddelen is het speciaal voor diegenen die allergisch zijn voor chemicaliën die aanwezig zijn in zeep en shampoos. Het kan ook worden gebruikt als een milde babyshampoo.

 Dit product is gecertificeerd door BDIHNeem twee kopjes water en voeg een paar eetlepels Khadi-haarkruidwas toe, afhankelijk van de haarlengte en verwarm het zachtjes gedurende ongeveer tien minuten. Bij voorkeur in een glazen pot. Laat het mengsel een nacht in de glazen pot staan. Eventueel de volgende dag zachtjes op kamertemperatuur verwarmen. Filter de kruiden uit en gebruik de resterende gel. Wrijf deze over de hoofdhuid en hele haarlengte, een paar minuten laten intrekken en uitwassen met schoon water.

Voorkom dat de natuurlijke shampoo de ogen binnendringt. Spoel grondig met gewoon water als contact optreedt.

De gefilterde kruiden zijn uitstekende mest voor kamerplanten.


Sapindus Mukurossi Peel Extract - Acacia Concinna - Emblica Officinalis - Adatoda Vasika - Eclipta Alba - Azadirachta Indica - Ocimum Sanctum - Trigonella Foenum-Greacum - Lawsonia Enermis - Citrus Medica Limonum - Rosa Sinensis - Syzygium Cumini - Mangifera Indica


Prijs: € 10,50 - ean: 8906020511460
Ook gekocht:
Neutral Henna (Senna/Cassia)

Neutral Henna (Senna/Cassia),100gr

verzorgende haarbehandeling
Prijs: € 10,55
Khadi - BDIH

Neem Anti-Roos Shampoo

Neem Anti-Roos Shampoo,200ml


Prijs: € 18,95
Khadi - BDIH

Maandverband regular met vleugels

Maandverband regular met vleugels,14st

Ultra pads
Prijs: € 2,55
Natracare

Zelfbruinende gezichtscrème

Zelfbruinende gezichtscrème,50ml


Prijs: € 9,99
Lavera