search
 







Herbal Face Mask Rose

Anti-aging for Dry, Sensitive & Mature Skin


niet meer leverbaar

50gr,  € 10,90   

Harmoniseer je huid! Met Khadi Herbal gezichtsmasker Rose kun je het natuurlijk aanpakken. Het rozenmasker versterkt de droge, geïrriteerde en rijpere huid. De effectieve Ayurvedische anti-aging formule stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, verjongt de huid en hydrateert deze. Geniet van het frisse, ontspannen huidgevoel.

Khadi Rose Mask is vrij van synthetische ingrediënten en 100% veganistisch. Het is gebaseerd op aluminiumoxide dat, in combinatie met calamine, je huid van slak reinigt. Je huid ziet er stralend, stevig en fris uit. Rozenblaadjes cultiveren en verfraaien uw teint en stralen een aangename bloemengeur uit.

Aplly khadi Herbal Facial Mask Rose eenmaal per week en je zult zien: je teint ziet er fris en stralend uit en je huid voelt elastisch en zijdeachtig aan. Pure ontspanning voor jou en je huid.

khadi kruiden gezichtsmaskers zijn 100% natuurlijk en daarom ideaal voor de gevoelige huid. De actieve ayurvedische ingrediënten zorgen voor een optimale hydratatie en een stevige droge huid.



Voordat je Khadi Rose Mask gebruikt, moet je eerst je huid reinigen en vrijmaken van make-up en vuildeeltjes. Meng een theelepel gezichtsmasker met vier delen water en meng de twee componenten tot een romige pasta.

khadi-kruidenmaskers kunnen ook worden gemengd met andere vloeistoffen of additieven - afhankelijk van uw huidtype:

Bloesem Hydrolaten

Kruidenthee

Aloë Vera-sap

Komkommer

Honing

Melk

Breng het aan op je gezicht, je decolté en alle huiddelen die je wilt behandelen. Laat het rozenmasker 15 tot 20 minuten inwerken en was het daarna af met schoon water.

Tip: Masseer voor gebruik een paar druppels khadi anti-aging olie in de huid om het effect van het masker te versterken en wacht tot het is opgenomen. Roer vervolgens en breng het rozenmasker aan zoals beschreven.


Solum Fullonum, Pink Damascena, Glycyrrhiza glabra, Zincum Oxydatum, Santalum Album, Ocium Sanctum, Bacopa Monniera (Brahmi), Azardirachta Indica (Neem), Prunus Armeniace, Ricinus Communis, Mimosa Pudica, Asparagus Racemosus, Withania Somnifera, Sida Cordifolia, Rubia Cordifolia, Pogostemon Cablin


Prijs: € 10,90 - ean: 8906020511521
Ook gekocht:
Basis Sensitive Reinigingsmelk 2 in 1

Basis Sensitive Reinigingsmelk 2 in 1

125ml, Voordeel:
van € 9,49 voor € 8,35
Lavera

Hair Colour Light Brown

Hair Colour Light Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Elixir Shampoo Rose Repair

Elixir Shampoo Rose Repair

200ml, Prijs:€ 18,95
Khadi

Natracare Babydoekjes

Natracare Babydoekjes

50st, Prijs:€ 5,69
Natracare