search
 







DHA poeder

Vetzuur voor moeder en kind




30cap,  € 13,25   

Tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap en in de eerste zes maanden na de geboorte groeien de hersenen van de baby het hardst. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en speelt een rol in het functioneren van het netvlies. De WHO (World Health Organisation) beveelt zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven aan om minimaal 200 mg DHA per dag te gebruiken. Voor baby's en kinderen de inhoud van de capsules aan de (fles)voeding toevoegen. Goed te combineren met Vitamin Poeder, Dino Multi Prena Fem.  

Samenstelling:
Drie capsules bevatten:
Visolie (omega-3)-poeder 1000 mg
- DHA (docosahexaeenzuur) 200 mg

Gebruik:
De aanbevolen dosering tijdens zwangerschap en borstvoeding is 3 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte is 3 capsules per dag. De inhoud van de capsules toevoegen aan de flesvoeding.

Ingredienten:
Visolie, gelatine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Bevat geen:
Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 




Prijs: € 13,25 - ean: 8714439524335