search
 







Knackered Cow Relaxing Bath and Massage Oil

Nieuw!




100ml,  € 26,00   
Afgepeigerd? Bekaf? De Relaxing Bath and Massage Oil is een ontspannende massageolie met een kruidige mix die je helpt een versnellinkje lager te gaan en tot rust te komen met essentiële oliën van lavendel en eucalyptus. Lavendel herstelt het evenwicht, terwijl eucalyptus de geest en vermoeide spieren verlicht.

Als het om het optimaal benutten van de pure kracht van essentiële oliën gaat, is er niet veel beter dan Cowshed Relaxing Bath and Massage Oil. De formule is geïnspireerd op de behandelingen in de Cowshed spa in Babington House in Somerset (UK) en de natuurlijke olie-dragers maken het de krachtige essentiële oliën mogelijk om meteen hun werking te doen: de huid van je lichaam voeden en je (nog verder) in de juiste stemming brengen. Het is een geweldig multi-task product, omdat je het kan gebruiken als badolie, als huid verzachter of als massage olie.


Giet onder warm stromend water in het bad, of neem een paar druppels in de natte huid na het baden en masseer in om het vocht in je huid vast te houden. Voor een lichaamsmassage, verdeel een kleine hoeveelheid in de palmen van je handen en masseer daarna de huid in.

Door de hoge concentratie van verschillende essentiële oliën die worden gebruikt in deze bad en massage olie, is een huidtest is aan te raden. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft: win advies in over het gebruik van etherische/essentiële oliën.


Prijs: € 26,00 - ean: