search
 







EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB

Alle huidtypen


momenteel niet leverbaar

60ml,  € 24,95   

Vergeet ruwe scrubs – Deze luxueuze en rijke op olie gebaseerde exfoliërende formule verandert soepel in een delicate melk om zacht te reinigen, te verzachten en de huid te vernieuwen, zonder uit te drogen. Moleculen uit abrikoos en haverolie binden het vuil en onzuiverheden , microbolletjes was helpen om verstopte poriën te voorkomen, verwijdert dode huidcellen en polijst de huid. Stimuleert de natuurlijke celvernieuwing. U krijgt er een zachtere, gladdere huid voor terug, die er stralend uitziet. Scrub de huid twee tot drie keer per week.

  • zonder noten
  • natuurlijk en biologisch naar ECOCERT-standaard
  • dierproefvrij


Verdeel over je handpalmen en masseer met cirkelvormige bewegingen in de droge huid. Voeg dan een scheutje water toe om de olie te versmelten in een zachte melk en spoel af. Droog de huid af en gebruik vervolgens een toner en een vochtinbrengende crème. Scrub de huid twee tot drie keer per week.


Caprylic/Capric Triglyceride Glycerin Helianthus Annuus (Oil) Hydrogenated Castor Oil Aqua Sucrose Palmitate Alcohol Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax Aroma Tocopherol Talc Beeswax Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oïl Avena Sativa (Oat) Kernel Oil Mica (CI 77019) Iron Oxides Titanium Dioxide (CI 77891) Linalool Limonene


Prijs: € 24,95
Ook gekocht:
Vitamine E gezichtsscrub

Vitamine E gezichtsscrub

voor alle huidtypen

100ml, Voordeel:
van € 17,95 voor € 15,75
Earth-Line

Yogi Tea Green Energy

Yogi Tea Green Energy

17zakjes, Prijs:€ 3,92
Yogi Tea

Edelweiss zonnecreme gevoelige huid SPF50

Edelweiss zonnecreme gevoelige huid SPF50

Let op: mineraalfilter met witte laag op de huid

50ml, Prijs:€ 15,99
Weleda

Jislaine Aleppo Haarzeep

Jislaine Aleppo Haarzeep

185gr, Prijs:€ 13,99