search
 







F12 Hydrating Cleansing Milk 100ml




100ml,  € 33,50   

Wat een fijne reinigingsmelk is deze Hydrating Cleansing Milk van Oliveda! Het product zit boordevol melkeiwitten en aminozuren die je huid tijdens het schoonmaken voorziet van essentiële voedingsstoffen. Een pure, gezonde teint is het gevolg.

Oliveda's Hydrating Cleansing Milk is een milde reinigingsmelk die rijk is aan waardevolle, puur plantaardige oliën. Deze verwijderen voorzichtig zowel je gezichts- als oogmake-up, en reinigen je huid zonder haar uit te drogen. Zo wordt de natuurlijke kracht van je huid aangevuld met een diepe hydratatie, waardoor zij weer vrij kan ademen.

De luxe, lichtgewicht gezichtsreiniger is rijk aan melkeiwitten en aminozuren die je huid voorzien van essentiële voedingsstoffen.

De melk verwijdert de waas op je gelaat, waardoor je weer een natuurlijke, gezonde teint krijgt.



Maak je gezicht licht vochtig en masseer de reinigingsmelk op je gezicht, hals en ogen en spoel deze vervolgens af met lauwwarm water. Gebruik je make-up, maak dan een wattenschijfje vochtig met lauwwarm water en druk het overtollige water eruit. Breng de reinigingsmelk aan op het wattenschijfje en reinig je gezicht, hals en ogen.


olea europaea (olive) leaf cell extract, aqua (water), polyglyceryl-4 caprate, pentylene glycol, glycerin, saccharide isomerate, malva , sylvestris (mallow) extract, aloe barbadensis (powder), maltodextrin, citric acid, parfum (fragrance).


Prijs: € 33,50 - ean: 7640150560080